Gaming Hub va ajunge pe Samsung Smart TV 2020 „mai târziu în acest an”

224
Gaming Hub va ajunge pe Samsung Smart TV
Sursa foto: via androidcentral.com

Mai multe televizoare inteligente Samsung mai vechi se vor bucura în curând de jocurile în cloud. Zilele trecute Samsung a anunțat că serviciul său de jocuri în cloud, Gaming Hub, va ajunge pe televizoarele inteligente lansate în 2020 la un moment dat, dar „mai târziu în acest an”.

Samsung și-a lansat inițial Gaming Hub pe Smart TV la sfârșitul lunii iunie 2022. Serviciul a fost lansat mai întâi pe televizoarele inteligente ale companiei din 2022. Televizoarele Samsung Smart TV în 2021 au obținut acces la Gaming Hub la câteva luni după aceea, potrivit AndroidCentral. Așadar, este bine să vedem că Samsung oferă asistență pentru cei cu televizoare cumpărate cu un an în urmă.

Televizoarele Samsung Smart din 2020 vor primi Gaming Hub

După prezentarea sa la Gamescom 2023, Samsung a anunțat că va lansa aplicația Gaming Hub pe televizoarele inteligente începând cu 2020 „mai târziu în acest an”. În plus, compania adaugă că posesorii de televizoare vechi de trei ani nu vor pierde niciuna dintre funcțiile la care are acces televizoarele sale actuale.

Noul titlu al studioului de dezvoltare de jocuri Bethesda, „Starfield”, va ajunge pe Samsung Gaming Hub pe 6 septembrie pentru cei cu Xbox Game Pass. O extindere a “Starfield” pentru mai mulți utilizatori va avea loc, dar probabil nu înainte de lansarea jocului.

Bethesda Softworks este o companie americană de jocuri video cu sediul în Maryland, SUA. Compania este cunoscută pentru jocurile de rol, de acțiune și de simulare sportivă. Printre cele mai cunoscute jocuri este seria The Elder Scrolls.

Cei care dețin un Samsung Smart TV din 2020 vor putea folosi și „90% din controlerele Bluetooth” disponibile pe piață. Există destul de multe controlere din care pot alege jucătorii. Amintim aici controlerele Xbox de la Microsoft, controlerele DualSense și DualShock 4 de la Sony de la PlayStation. Compania Samsung a anunțat că majoritatea controlerelor Bluetooth și controlerelor virtuale ar trebui să funcționeze odată ce sosesc.

Cei care intră pentru prima dată la Gaming Hub vor descoperi gama sa largă de opțiuni de jocuri în cloud. Utilizatorii pot transmite în flux jocuri din aplicații precum Xbox Cloud Gaming, GeForce Now, Utomik și Amazon Luna. Cu toate acestea, Gaming Hub va solicita utilizatorilor să-și introducă conturile pentru diferitele platforme pentru a accesa bibliotecile lor de jocuri în cloud.

Alte aplicații precum YouTube Gaming și Spotify îi așteaptă pe jucătorii care doresc să găsească niște videoclipuri cu instrucțiuni sau să prindă câteva melodii.