Samsung începe să lanseze Gaming Hub pe televizoarele smart din 2021

351
Samsung Gaming Hub
Sursă Foto: Samsung Global Newsroom

Am scris de mai multe ori în ultimul timp despre platforma de jocuri Samsung Gaming Hub. Platforma de jocuri bazată pe cloud Gaming Hub a fost lansată la începutul acestui an pentru anumite televizoare inteligente din 2022. Dar Samsung i-a bucurat pe proprietarii de televizoare inteligente din 2021 anunțând că va aduce funcția Gaming Hub pe televizoarele și monitoarele din 2021 în acest an.

Acum momentul respectiv a sosit. Gigantul high-tech sud-coreean a anunțat prin intermediul contului său oficial de Twitter că va lansa serviciul de streaming de jocuri Gaming Hub pentru televizoarele inteligente din 2021. Destul de recent, în luna noiembrie, compania Samsung a anunțat noi pateneri pentru serviciul său de streaming de jocuri în cloud. Astfel posesorii de Samsung Smart TV din 2021 se vor bucura de cele mai bune jocuri pe televizoarele lor.

Gaming Hub ajunge pe Samsung Smart TV din 2021

Deci, dacă dețineți un televizor inteligent Samsung din 2021, puteți începe să jucați incredibila gamă de jocuri. Acest lucru îl face și mai interesant, deoarece nu aveți nevoie de cabluri ethernet, desktop-uri, laptopuri sau console de jocuri. Desigur, nu ar fi la fel de maiestuos precum jocul pe un PC sau pe o consolă de jocuri, dar este uimitor să poți juca jocuri direct pe televizorul tău inteligent.

Procesul de a vă bucura de serviciile de streaming de jocuri pe televizoarele inteligente și monitoare inteligente Samsung este destul de ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că televizorul dvs. inteligent este actualizat, potrivit SamMobile. Dacă nu este, atunci verificați noua actualizare și instalați-o dacă există una nouă disponibilă. Apoi, conectați controlerul și selectați serviciul de streaming pentru a începe să jucați.

Utomik este o platformă de abonament de jocuri fondată în 2014 cu sediul în Palo Alto, California. Oferă peste 1.250 de jocuri de la peste 170 de studiouri. Utomik oferă streaming de jocuri, precum și soluții de jocuri bazate pe cloud.

De acum, Samsung Gaming Hub acceptă GeForce NOW, Xbox Game Pass, Utomik și Amazon Luna. Cu siguranță trebuie să fiți abonat la oricare dintre aceste servicii de jocuri pentru a reda jocuri prin intermediul acestora. Odată ce ați creat abonamentul, trebuie să vă conectați cu acreditările și veți avea parte de jocuri incredibile.