Noi parteneri la Samsung Gaming Hub pentru jocurile în flux

183
Noi parteneri la Samsung Gaming Hub
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat noi modalități interesante pentru jucători de a experimenta streamingul de jocuri. Compania a adăugat noi parteneri și a introdus streamingul de jocuri pentru anumite modele de televizoare Samsung din 2021. În acest fel, cu Samsung Gaming Hub, compania își îndeplinește promisiunea de a aduce viitorul jocurilor consumatorilor din întreaga lume.

Când platforma Samsung Gaming Hub a fost lansată pentru prima dată, era disponibilă doar pe anumite ecrane Samsung din 2022. Acum, compania le extinde și în anumite modele din 2021. Samsung a anunțat că, începând de săptămâna viitoare, va lansa suport pentru Samsung Gaming Hub pe televizoarele mai vechi. Aceasta înseamnă că cei care dețin un Samsung Smart TV din 2021 vor avea în curând acces la mai multe servicii de jocuri în cloud, inclusiv Xbox Cloud și Amazon Luna. Modelele eligibile de televizoare Samsung Smart TV 2021 includ: QN800, QN850, QN900, WS1A, QN700, LS03A, AU7000, AU8000, AU9000, Q50, Q60 și Q95-Q70.

Antstream se alătură ofertei Samsung Gaming Hub

Antstream Arcade și Blacknut se vor alătura Xbox, NVIDIA GeForce NOW și Utomik pentru a aduce mai multe jocuri pe televizoarele inteligente Samsung în 2023. Antstream Arcade este cel mai mare serviciu de jocuri în cloud din lume. Servicul oferă jucătorilor acces la peste 1.500 de jocuri emblematice și noi provocări și turnee multiplayer săptămânale. Proprietarii selectați de televizoare Samsung vor putea în curând să se lupte cu prietenii lor și comunitatea globală la cele mai bune jocuri din anii 80, 90 și 00, de la Pac-Man la Mortal Kombat și Metal Slug.

Antstream Arcade este o platformă de streaming de jocuri retro care oferă peste 1.500 de jocuri cu licență și gratuit. A fost fondată în 2013 și are sediul la Londra. Antstream Arcade se concentrează și pe jocurile mici care pot rula pe un telefon.

Antstream Arcade consideră că îmbinarea trecutului jocurilor cu viitorul jocurilor va împinge industria către următoarea eră a jocurilor video”. A declarat Steve Cottam, CEO Antstream Arcade, potrivit SamsungNewsroom. „Ce împlinește această promisiune mai bine decât jocurile arcade retro jucate pe cele mai avansate televizoare inteligente Samsung? Streamingul de jocuri oferă jucătorilor mai multe oportunități de a juca jocuri pe care le plac sau clasice pe care le-au ratat.”

Blacknut ajunge pe Samsung Gaming Hub

Blacknut are un catalog în creștere de peste 500 de jocuri premium pentru PC și console. Serviciul de abonament Blacknut Cloud Gaming oferă cel mai mare acces nelimitat la conținutul de jocuri pentru ecranele TV. Blacknut permite o experiență „click and play”, permițând până la cinci jucători să joace simultan pe orice smartphone compatibil, PC sau Smart TV.

Biblioteca Blacknut se concentrează pe membrii familiei de bază și ocazionali, oferind o multitudine de titluri care cuprind jocuri clasice AAA, favorite indie, aventuri bazate pe povești, strategie și, de asemenea, cea mai mare colecție de jocuri de curse și sport. Membrii Blacknut se pot bucura de hituri apreciate, precum Metro Exodus, Overcooked și de o colecție vastă de jocuri Disney.

Blacknut aduce acum cel mai mare catalog Cloud Gaming inclus într-un singur abonament la Samsung, destinația numărul unu pentru streaming de jocuri.” A declarat Nabil Laredj, VP, Business Development & Licensing la Blacknut. „Am proiectat Blacknut ca o platformă de jocuri de familie, care include cinci profiluri de jucători care pot juca simultan. Aducerea serviciului nostru pe dispozitivele Samsung permite mai multor jucători să experimenteze viitorul jocurilor.

Jocurile în cloud vor fi disponibile pentru Samsung Smart TV din 2021

Până la sfârșitul anului Samsung va oferi mai multor jucători acces la streaming de jocuri prin anumite televizoare Samsung Smart TV din 2021. Samsung va pune la dispoziție aplicații individuale de la partenerii de streaming de jocuri Xbox, NVIDIA GeForce NOW și Utomik. Blacknut și Antstream Arcade vor fi disponibile în 2023. Prin extinderea experienței de streaming a jocurilor pentru a selecta televizoarele Samsung Smart din 2021, clienții Samsung existenți vor avea acum acces instantaneu la aceleași jocuri care sunt disponibile prin Samsung Gaming Hub pe televizoarele și monitoare inteligente 2022.

„Când Samsung Gaming Hub a fost lansat la începutul acestui an pe modelele de televizoare din 2022, întrebarea numărul unu pe care am primit-o a fost „când vine streamingul de jocuri pe televizorul meu din 2021? Acum suntem bucuroși să anunțăm fanii nerăbdători că vor putea juca jocurile preferate până la sfârșitul acestui an”. A declarat Mike Lucero, șeful de produse pentru jocuri la North America Service Business Team, Samsung Electronics.

Cu orice controler de jocuri de top cu Bluetooth și conexiune la internet, milioane de jucători vor putea accesa o bibliotecă extinsă de jocuri, de la cele mai bune AAA până la cele mai tari indies și jocuri retro direct prin aplicațiile partenere de pe anumite televizoare inteligente 2021, făcând dispozitivele Samsung o destinație preferată pentru streaming de jocuri.

Odată disponibile, aplicațiile individuale de jocuri pot fi descărcate din Samsung App Store prin Media Hub direct pe televizor. Pentru mai multe detalii despre Samsung Gaming Hub, vă rugăm să vizitați https://www.samsung.com/gaminghub. Pentru a afla mai multe despre cele mai recente televizoare Samsung Gaming, vizitați samsung.com/us/gamingtvs.