Fetele din gaming omagiate de Samsung România prin „Share Your Power”

162
Femeile din gaming omagiate de Samsung Romania prin Share Your Power
Sursa foto: via Ibbonline.com

La sfârșitul lunii martie, o lună dedicată femeilor, a fost lansat proiectul „Share Your Power”. Acesta face parte din platforma de comunicare #PlayOnWithSamsung, care reunește toate acțiunile brandului în zona de gaming. Platforma se ocupă și de participarea la evenimente de gaming și tot ce ține de conținutul de gaming, activități ale creatorilor, precum și organizarea de competiții de jocuri deținute de diferite mărci.

Protagoniștii proiectului sunt fetele din lotul de gaming a mărcii, #GRLPWR (GRL Power). Este vorba despre Ana Dumbravă, AlexaTV, Karinul, Adrii Von B, Antonia Nuckle și Reddysh. GRL Power a fost conceput pentru a inspira și încuraja fetele să-și urmeze pasiunea în gaming în ciuda prejudecăților. GRL Power este format din creatori de conținut de gaming, precum și fete din alte domenii (divertisment, esports), pasionate de gaming.

„Share Your Power”, inițiativa care sprijină egalitatea de gen în jocurile de noroc, a fost concepută ca un proiect în două etape. Prima etapă presupune o serie de interviuri cu fiecare dintre cele șase super-fete din echipa #GRLPWR. Seria de videoclipuri, intitulată „Povești puternice” prezintă experiențele și provocările în timp ce pășesc în lumea jocurilor. Videoclipurile surprind călătoria lor, de la depășirea obstacolelor și discriminării până la evoluția ecosistemului de jocuri, unde fetele se pot bucura de a se juca și de a concura fără a se confrunta cu prejudecăți. Poveștile pot fi vizionate pe YouTube sub #ShareYourPower sau pe pagina dedicată campaniei.

„Share Your Power” pentru fetele din gaming din România

A doua activare, parte a aceleiași campanii, este „Provocați-mă pe Twitch”. Timp de trei zile, Reddysh, Antonia Nuckle și Adrii Von B și-au provocat publicul Twitch în sesiuni de jocuri live. “Colaborarea cu Cheil | Centrade ne-a permis să amplificăm vocea și mesajul fetelor din gaming din România.” A remarcat Simona Panait, șefa de marketing, Samsung România & Bulgaria.

Platforma #PlayOnWithSamsung dezvoltată de Samsung în parteneriat cu Cheil | Centrade a devenit un reper pentru pasionații de jocuri din România. Platforma oferă un mediu incluziv în care toți jucătorii sunt acceptați indiferent de sex sau vârstă. Ca o rețea cu un ADN digital puternic, Cheil este mândru să fie partenerul de comunicare al acestei platforme. Dezvoltăm campanii precum „Share Your Power”, care sprijină și promovează femeile din industria jocurilor de noroc din România. Suntem încântați că proiectul #PlayOnWithSamsung a fost recunoscut de-a lungul timpului prin premii importante câștigate la diferite festivaluri. A spus Petruța Ciuică, șef de strategie digitală, Cheil | Centrade, potrivit Ibbonline.

„”Share Your Power” este a doua campanie Samsung lansată într-o lună, creată de femei, pentru femei. Marketingul digital și gaming-ul se completează reciproc, iar din punct de vedere creativ acest lucru ne oferă posibilități infinite de a construi proiecte complicate care să aducă valoare adăugată mărcilor și consumatorilor. Este vorba despre streaming live, campanii de influență, campanii de social media, strategii digitale și creative, materiale audio-video și altele. În plus, rețeaua Cheil a investit masiv în industria jocurilor de noroc, recunoscându-și potențialul vast și capacitatea sa de a crea campanii de marketing digital de succes.” A spus și Denisa Armașu, director creativ grup, Cheil | Centrade.