Samsung a dat startul la ediția a treia a competiției PUBG Mobile

223
Samsung PUBG Mobile
Sursă foto: Samsung Global newsroom

Samsung Electronics România a anunță cea de-a treia ediție a competiției de PUBG Mobile. Sub umbrela #PlayOnWithSamsung și în colaborare cu Nexus Gaming, compania invită pasionații de mobile gaming, amatori sau profesioniști, să se înscrie în turneul ce le oferă șansa de a câștiga cele mai noi dispozitive și accesorii Samsung.

Fanii PUBG mobile se pot înscrie în competiție până pe 28 februarie. În acest fel au șansa de a câștiga cel mai nou și performant telefon actual Samsung Galaxy S23 Ultra. Se mai pot câștiga și căști wireless Samsung Galaxy Buds 2. Marea finală de PUBG Mobile va avea loc pe 5 martie, va fi transmisă live și comentată de Tedereu. El este unul dintre cei mai apreciați gameri profesioniști din România și totodată un fan al celebrului joc online multiplayer de tip battle royale. Finala va putea fi urmărită pe canalul de YouTube Nexus Media și pe canalul de YouTube al lui Tedereu.

Competiția de PUBG Mobile se va desfășura astfel:

  • 3 perioade de înscrieri: 8-14 februarie | 15-21 februarie | 22-28 februarie
  • 3 semifinale: 17 februarie | 24 februarie | 3 martie
  • Marea finală: 5 martie

Mobile Gaming-ul este un segment în continuă expansiune la nivel global. Jocurile pe telefoanele mobile rămân un domeniu pe care Samsung, lider în tehnologie, îl susține în misiunea de a fi cât mai aproape de consumatori. Compania își propune ca prin produsele sale, cu multe caracteristici garantate precum rată de refresh mare, performanță premium, realism digital la cel mai înalt nivel, să ofere cea mai bună experiență de gaming utilizatorilor.

Samsung PUBG Mobile 2023 la start

„Continuăm să investim și anul acesta în industria de gaming și să construim mai departe proiecte sub umbrela Play On With Samsung pentru a susține tinerii pasionați de jocuri video. Ne dorim ca ediția PUG Mobile 2023 să îi încurajeze să își testeze abilitățile și să le ofere, în același timp, oportunitatea de a interacționa cu cele mai noi telefoane și tehnologii Samsung. Totodată, aducem alături de noi în această competiție unii dintre cei mai apreciați gameri din România. Aceștia sperăm să inspire tânăra generație în a-și duce pasiunea la următorul nivel”. A declarat Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

Participanții la turneu vor putea câștiga patru telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra dacă se califică pentru locul 1. Pentru ocuparea locului doi vor fi acordate patru seturi de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

După succesul competițiilor organizate de Samsung în 2022, în care s-au înscris peste 1.000 de participanți, 2023 anunță și mai multe campionate online și evenimente dedicate pasionaților de gaming în număr din ce în ce mai mare, care vor fi dezvăluite pe tot parcursul anului. Mai multe detalii despre competiție, regulament și formularul de înscriere pot fi găsite aici: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.

Competiția PUBG Mobile se numără printre numeroasele acțiuni inițiate de Samsung ca parte din platforma Play On With Samsung. De la participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, și până la organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum este și aceasta. Mai multe detalii despre #PlayOnWithSamsung găsiți pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.