Garda Elvețiană a Vaticanului folosește dispozitive Samsung

182
Garda Elvețiana a Vaticanului
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Garda Elvețiană Pontificală, numită și Amata Vaticanului, are sarcina de a proteja Papa și Palatul Apostolic din Vatican. Vaticanul este vizitat în medie de peste 25.000 de turiști pe zi. Numele „elvețian” este atașat numelui Gărzii Vaticanului, care îi protejează pe Papa de la Roma încă din 1506. Dacă de atunci încoace Garda Elvețiană folosea sulițe și halebarde pentru a proteja, acum membrii gărzii folosesc dispozitive Samsung.

Da, Garda Vaticanului s-a modernizat și nu mai folosește arme medievale. Le folosește totuși la diferite ceremonii, dar atât. Acum Garda Elvețiană a Vaticanului și-a modernizat tactica și tehnologia și a construit un sistem digital de securitate. În acest nou mediu, Holy Guard a ales „Knox Suite”, o platformă puternică de gestionare a dispozitivelor mobile.

Garda Elvețiană folosește telefoane și tablete Samsung

În primul rând, Knox Suite este conceput pentru a fi personalizabil, facilitând implementarea și gestionarea dispozitivelor folosite de paznici. Administratorii de sistem ai Gărzii Pontificale pot monitoriza și gestiona de la distanță locația tuturor dispozitivelor de securitate, precum și șterge de la distanță datele dacă un dispozitiv este pierdut sau furat. În plus, atunci când are loc o schimbare în organizarea Gărzii Sfântului Scaun, configurația și funcția dispozitivului pot fi modificate pentru a se potrivi noului utilizator.

În special, atunci când este de așteptat o amenințare de securitate, informațiile despre aceasta pot fi partajate în timp real pe mai multe dispozitive deținute de Garda Sfântului Scaun. Astfel șeful patrulei poate verifica dintr-o privire starea de desfășurare a tuturor membrilor, pentru a răspunde urgent la situațiile de urgență.

Papa Iulius al II-lea a înființat Garda Elvețiană Pontificală în 1506. Este printre cele mai vechi unități militare aflate în funcțiune continuă. Membrii din Garda Papală a Vaticanului trebuie să fie credincioși, buni cetățeni și să aibă o reputație ireproșabilă.

În timp ce Garda Vaticanului a considerat securitatea o prioritate de vârf, durabilitatea produsului este, de asemenea, importantă. Produsele Galaxy robuste, cum ar fi Samsung Galaxy X-Cover Pro și seria Galaxy Tab Active se concentrează pe robustețe. Produsele din aceste serii sunt clasificate IP68, protejând dispozitivele de apă și praf și sunt rezistente la șocuri.

Galaxy Tab Active 2 și Active 3 cu baterii puternice

În special, Galaxy Tab Active 2 are o senzație de atingere îmbunătățită în timpul purtării mănușilor având în vedere uniforma gărzilor. Mai mult, bateria rezistă mult timp și poate fi înlocuită cu ușurință, ceea ce este esențial în situații de urgență. În plus, tableta Galaxy Tab Active 3 este echipată cu un afișaj mai clar de înaltă rezoluție. De asemenea, este dotată cu taste speciale pentru acces imediat în momente importante, precum „Push to Talk”, o metodă de comunicare radio.

În plus, Samsung DeX, care oferă o experiență ca și cum ar folosi un PC atunci când este conectat la un monitor sau televizor, acceptă și confortul de lucru.

În fine, faptul că poți primi suport continuu, de actualizări software și securitate, în cazul problemelor cu dispozitivele a devenit un motiv pentru a fi ales de Garda Papală a Vaticanului cu o istorie de sute de ani.