GAssist aduce Google Assistant la ceasurile Samsung

1082

Mulți oameni, chiar și unii din fanii Android, cred că smartwatch-urile Samsung sunt doar pentru telefoanele Samsung. Pur și simplu nu este adevărat și, de multe ori ele funcționează mai bine decât alte ceasuri echipate sistemul de operare Google Wear. Unul dintre lucrurile de care fanii și utilizatorii nu sunt foarte încântați este Bixby. Acum, potrivit XDA Developers, este posibil să folosiți Google Assistant pe mai multe ceasuri inteligente Samsung.

Google Assistant pe smartwatch-urile Samsung a fost o caracteristică foarte solicitată de utilizatori de mai mult timp. S-au făcut mai multe încercări de a aduce asistentul Google la aceste ceasuri, dar nimic nu este niciodată ușor. Un membru al XDA Developers Cybernetic87 a luat lucrurile în propriile mâini și acum avem o soluție ușor de instalat care funcționează foarte bine.

Smartwatch-urile Samsung funcționează cu Google Assistant

Aplicația este numită „GAssist” și funcționează foarte bine pe Samsung Gear Sport. În prezent, aplicația funcționează cu Galaxy Watch, Galaxy Watch Active și Gear Sport. Modelele Samsung Gear S3 Classic / Frontier nu sunt acceptate în acest moment. Totuși sunt unele persoane care au reușit să facă să funcționeze Google Assistant și pe Gear S3.

Aplicația GAssist este poate puțin mai lentă, dar nu trebuie să uităm că Gear S3 este un ceas vechi de 2 ani. Dar, după ce a fost deschisă aplicația răspunsurile sunt remarcabil de rapide pe Samsung Galaxy S3. Puteți restabili butonul Acasă, apăsați scurt comanda rapidă pentru lansarea aplicației și configurați-o pentru a începe să ascultați când se deschide. Spre deosebire de telefoanele Samsung, acest lucru face foarte ușor să eliminați complet Bixby și să îl înlocuiți cu Asistentul Google. Este, în esență, foarte ușor de lansat Google Asistent, deoarece este pe un dispozitiv cu sistem de operare Wear.

Google Assistant – este asistentul virtual inteligent dezvoltat de compania Google. Asistentul a debutat inițial în mai 2016, ca parte a aplicației de mesagerie Google Allo. A început să fie implementat pe alte dispozitive Android în februarie 2017 și a fost lansat ca aplicație pe iOS în mai 2017.

Așa cum se vede în videoclip, aplicația poate răspunde prin sunet, dacă difuzorul smartphone-ului este activat, dar nu este necesar pentru marea majoritate a cazurilor de utilizare. Răspunsurile sunt afișate pe ecran în format text. Singura problemă momentan este comanda inteligentă – „dezactivați lumina camerei de zi„, nu se va va afișa ca text pe ecran, dar comanda funcționează corect. Chiar și fără un difuzor, puteți afla când Google Assistant răspunde prin aprinderea butonului „Stop”.

Cum puteți instala Asistentul Google pe un smartwatch Samsung?

Procesul de instalare este un pic complicat, dar nu este deloc dificil. Din videoclipul prezentat puteți vedea toate detaliile acestui proces. Ar trebui să reușiți să faceți să funcționeze Google Assistant în doar câteva minute. Există, de asemenea, instrucțiuni în aplicația de telefon însoțitoare, care poate fi descărcată din Magazin Play.

Sunt și câteva cerințe de îndeplinit pentru a instala Google Assistant pe ceasurile inteligente Samsung:

  • Ceasul să aibă cel puțin Tizen 4.0 (cu excepția modelelor Gear S3)
  • Cel puțin Android 8.0 Oreo pe smartphone
  • Microfon sau Difuzor pe ceas

Puteți descărca aplicația GAssist din Galaxy Store direct pe ceas sau din Galaxy Wearable pe telefon.