Acasă Stiri Samsung a lansat trei fețe de ceasuri în această primăvară, pentru Gear...

Samsung a lansat trei fețe de ceasuri în această primăvară, pentru Gear S3

Cu Samsung Gear S3 în aer liber, pentru călătorii, aventură și sport. Samsung a lansat trei fețe de ceasuri multifuncționale pentru Gear S3 în această primăvară, care sunt disponibile acum pentru descărcare în Gear App Store.

Aceste watchfaces pentru ceasurile Samsung sunt menite să eficientizeze activitățile în aer liber ale unui utilizator, cum ar fi călătoria, aventura, trekking, și multe altele. Dacă sunteți pasionat de călătorii sau iubiți activitățile în aer liber, aceste fețe de ceasuri sunt ideale.

Dispunând de un design elegant și inovator, Samsung Gear S3 este certificat IP68, de GPS și de alte caracteristici avansate de fitness.

Samsung Gear S3 a fost conceput pentru a satisface spiritul activ și aventuros.

Samsung Gear S3 are un ecran circular de 1,3 inch, super AMOLED, carcasă de oțel inoxidabil, sistem de operare Tizen, senzor de ritm cardiac, giroscop, barometru, accelerometru, lumină ambientală, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier. Are o baterie de 380 mAh cu un timp de utilizare foarte bun pentru această clasă de wearables. 

Acum, odată cu lansarea celor trei watchfaces extrem de funcționale, Samsung a mai făcut un pas pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, pentru a simplifica călătoria,sportul și mișcarea în aer liber.

Pentru a ilustra funcțiile lor, Samsung a facut echipă cu un aventurier celebru în întreaga lume, un fotograf de călătorie și un temerar – trei indivizi care inspira și întruchipează spiritul de aventură.

 

  • Outdoor Adventures, pentru aventuri în aer liber

Noul Samsung Outdoor Watchface prezintă o selecție de funcții Gear S3, care pot ajuta utilizatorii atunci când aceștea se bucură de vremea bună de afară, când pleacă într-o excursie sau pur și simplu când merg la o plimbare pe jos.

Watchface include un altimetru poziționat în dreptul orei trei, un barometru la ora nouă, un indicator de dată și vreme la ora șase și un ecran răsărit de soare / apus de soare în formă de arcuri peste ecran. Atingând o indicație dată vei avea acces la aplicația sa și vă va permite să personalizați diverse setări legate de afișare.

De exemplu, watchface permite utilizatorilor să preseteze altitudinea și cifre legate de datele atmosferice, care, dacă sunt depășite, va face ca ecranul să clipească în roșu pentru atenționare.

Ediția în aer liber are de asemenea un modul de noapte dedicat, și, ca și celelalte watchfaces ce la prezentăm acum, este oferită în mai multe culori, astfel încât utilizatorii pot personaliza ecranul după placul lor.

Pentru lansarea watchface în aer liber, Samsung a colaborat cu exploratorul britanic Bear Grylls pentru o serie de clipuri video scurte care cufundă spectatorii în aventurile sale de zi cu zi și oferă sfaturi cu privire la modul de utilizare a watchface.

 

  • World Travelers, pentru a călători lume

Samsung Travel Watchface combină o serie de funcții utile Gear S3, care pot ajuta în călătorii de afaceri sau turistice pentru a gestiona mai bine călătoriile.

Personalizate cu indicatii dual-timp, watchface vă permite să monitorizți cu ușurință timpul și temperatura de acasă, cât și din locația unde vă aflați, în timp ce ecranul valută, poziționat în dreptul orei 12 oferă acces foarte ușor la cursul de schimb.

Indicația din dreptul orei șase vă permite să urmăriți distanța parcursă, și, când este atinsă ținta de destinație se va deschide o hartă detaliată pentru a vă ajuta să vă orientați în noua locație sau noul oraș în care ați ajuns.

Pentru a demonstra capacitatea watchface de a sprijini călătorii memorabile, Samsung a colaborat cu fotograful de călătorie rus Murad Osmann și soția sa, Natalia, care au creat captivanta serie de fotografii „Follow Me To“, care a devenit un adevărat fenomen social media.

Videoclipul urmează călătoria lui Murad și Natalia de la Moscova la Havana în Cuba. Acolo, ajutați de Gear S3-ul lor, ei se plimbă pe străzile orașului bucurându-se de vibranta cultură cubaneză.

 

  • Pentru deconectare și sport

Samsung Sports Watchface cumulează o varietate de funcții Gear S3 care pot ajuta utilizatorii atunci când practică sporturile lor preferate.

Sports Watchface dispune de un cronometru la ora trei și un vitezometru în dreptul orei nouă, sub display-side-by-side ritmul cardiac al utilizatorului și caloriile arse. Această față de ceas, oferă, acces ușor la aplicația călătoria mea din partea de jos a ecranului, și ajută utilizatorii pentru cartografia locurile pe unde se antrenează sau fac plimbari.

Mai mult decât atât, funcția Watchface Sport dispune de un built-in, funcție de alertă, concepută pentru a ajuta utilizatorii să fie atenți la efortul depus și pentru a nu depăși anumiți parametri de siguranță. Dacă se depășește un anumit nivel prestabilit, în funcție de activitate, – o anumită limită maximă a pulsului inimii de exemplu – ecranul va clipi roșu pentru a vă atenționa.

Pentru a ilustra latura competitivă a watchface lui, Samsung a produs o serie de clipuri video cu un motociclist cascador, Robbie Maddison, care folosește Gear S3 pentru a-l  ajuta în doborârea de noi recorduri în acest sport.

Stiri

Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu...

Samsung va prezenta noul Wear OS la MWC 2021 pe 28 iunie

Într-un tweet, gigantul tehnologic și-a confirmat planurile de a debuta practic noua „experiență Galaxy” - alături de o imagine care sugerează că...

Samsung este sponsorul oficial al echipei de e-sports a lui David Beckham

Un studiu recent a arătat că veniturile globale din e-sports pot ajunge la 1,1 miliarde USD până la sfârșitul anului. În acest...

Muncitorii de la Samsung Display în prima grevă din istoria companiei

Reprezentanții sindicatului de la Samsung Display Co. au lansat luni prima lor grevă din istoria companiei. Reprezentanții sindicatului nu au reușit să...

Cum să faceți capturi de ecran cu Samsung Galaxy A52

Lansate în această primăvară Samsung Galaxy A52 și Galaxy A52 5G au foarte mare trecere pe piață. Ambele sunt smartphone-uri foarte bine...

Galaxy S20 FE vs Galaxy A72 – Care sunt diferențele?

Gama medie este cea care a făcut din Samsung cea mai mare companie de telefonie din lume. Pare incredibil, dar acest merit...

Galaxy A51 din SUA primește în cele din urmă Android 11 și One UI 3.1

În urmă cu câțiva ani Samsung nu stătea deloc bine cu actualizările pentru smartphone-urile sale și, deși situația s-a îmbunătățit mult, tot...