Samsung Gear S3 și Gear Sport actualizate cu Bixby la nivel global

685
Sursa Foto: via tizenhelp.com

În urmă cu aproximativ trei săptămâni am scris că Samsung va înlocui S Voice cu Bixby pe smartwatch-urile sale. Acum Samsung a început să expedieze cea mai recentă versiune Tizen pentru ceasurile Gear S3 și Gear Sport în mai multe țări. Gigantul tech a lansat acum două săptămâni acest firmware, inițial a fost distribuit în SUA și Coreea de Sud.

Acum, această actualizare importantă a firmware-ului a început să fie lansată și în alte țări, inclusiv în Europa. Actualizarea este în desfășurare acum în Marea Britanie, Italia, Norvegia, Argentina și Tanzania. Noul firmware va aduce asistentul Bixby la Samsung Gear S3 și Samsung Gear Sport, înlocuind funcția S Voice anterioară. Vor mai fi și unele optimizări la câteva aplicații. Este o actualizare mare de peste 100MB, la versiunea de firmware R760XXU2FTD4 (Gear S3) sau R60B0XXU1DTD3 (Sport). Acesta conține versiunea Tizen 4.0.0.7 și versiunea Watch One UI 1.5.

De la 1 iunie 2020 serviciul vocal Samsung S Voice va fi istorie

Samsung va renunța definitiv la S Voice pe 1 iunie. Serviciu de asistență vocală va fi mai avansat, asistentul inteligent Bixby se va ocupa de acest lucru. S Voice va fi istorie, funcția a fost relativ simplă, a putut fi folosită pentru a primi răspunsuri la întrebări, pentru gestiona diferite programe, pentru a seta memento-uri, alarme și multe altele, doar prin comenzi vocale. Conform TizenHelp, Bixby pe Samsung Gear S3 și Samsung Gear Sport va fi mult mai cuprinzător. Asistentul inteligent Bixby a debutat cu Samsung Galaxy S8 și S8+ și a fost o actualizare majoră pentru asistentul de voce.

În afară de asta, Samsung a adus câteva caracteristici aflate pe Galaxy Watch Active 2 la aceste modele mai vechi. Sunt acolo mai multe emoticoane care oferă tonuri de piele diverse și noile fețe de ceas vă vor permite să vă întoarceți la ecran doar apăsând pe ecranul principal. O vizualizare verticală a listei de aplicații, detectarea somnului a fost îmbunătățită și personalizarea comenzilor rapide este mai facilă.

Samsung Gear S3, Classic și Frontier au fost lansate pe 18 noiembrie 2016. Sunt certificate IP68, au senzori GPS și monitorizarea frecvenței cardiace. O caracteristică notabilă este rama rotativă ca parte a interfeței cu utilizatorul.

În plus, aplicația Samsung Health aduce pe Gear S3 și Samsung Gear Sport înregistrarea timpului Lap pentru alergare și ciclism. Noul software este disponibil atât pentru ceasurile inteligente Gear S3 cât și pentru Gear Sport.

Așa cum am menționat mai sus, actualizarea cu Bixby este disponibilă acum în UK, Norvegia, Italia, Belgia, Olanda, Argentina și Tanzania și mai multe țări vor urma în curând. Pentru a verifica manual dacă ați primit firmware-ul, accesați aplicația Galaxy Wearable și apoi mergeți la Actualizare software Watch.