Samsung Gear S3 și Gear Sport primesc funcții de la Galaxy Watch Active 2

723
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Cele mai vechi ceasuri inteligente Samsung, Gear S3 și Gear Sport, primesc acum funcții de la Galaxy Watch Active 2. Actualizarea a fost lansată anterior și pentru Samsung Galaxy Watch & Galaxy Watch Active. Samsung Gear S3 a fost cel mai bun smartwatch al anului 2016, iar Gear Sport este din 2017, iar acum cu ultimele actualizări, compania le face mai bune.

Samsung a lansat acum Bixby pe ambele dispozitive ca un serviciu de asistență vocală. Dacă nu ești încântat de Bixby (este de înțeles), completările mai interesante sunt caracteristici venite de la Galaxy  Watch Active 2. Compania a declarat deja că serviciul său anterior de voce S Voice nu va mai fi activat de la 1 iunie, astfel încât Bixby îi ia locul. Cu noul asistent vocal, utilizatorii pot seta un obiectiv și pot începe rutine de antrenament și pot vedea diferența de fus orar între două țări. S Voice a fost asistentul vocal original al Samsung, dar era cu totul altceva decât Bixby. S Voice a fost mai mult pentru diferite sarcini și mai puțin conversațional.

Multe noutăți pe Gear S3 și Gear Sport de la Galaxy Watch Active 2

Samsung a adăugat diverse emoticoane care pot seta diferite culori pe ecran. Aplicațiile care rulează în fundal, cum ar fi un tracker de activități, sunt afișate ca o pictogramă pe fața ceasului. Acest lucru vă permite să treceți rapid înapoi în aplicație. Alte actualizări includ o vedere verticală a listei pentru sertarul aplicației, detectarea somnului a fost îmbunătățită, afișarea permanentă este mai ușor de citit și personalizarea comenzilor rapide este mai ușoară.

Samsung Health a primit o nouă înregistrare a timpului Lap pentru sesiuni de alergare și ciclism. De asemenea, utilizatorii pot vedea informații despre activitatea zilnică și detectarea automată a înotului în Samsung Health. Odată cu acesta, actualizarea a îmbunătățit modul de economisire a energiei și cronometrul pentru a urmări mai ușor rezultatele.

Gear este un termen din limba engleză care denumește o roată dințată sau un mecanism format din mai multe roți dințate care în funcționare produce o direcție de deplasare, o viteză relativă. Aici cu referire la mecanismul unui ceas mecanic care măsoară timpul.

Aranjamentul pictogramelor de pe panoul rapid s-a schimbat acum pentru o personalizare mai ușoară. În general, Samsung a adus pe aceste ceasuri funcții de la Galaxy Watch Active 2 și a îmbunătățit funcțiile existente.

Versiunea de firmware R76*XXU2FTD4 este lansată pentru Samsung Gear S3 Classic & Gear S3 Frontier. În același timp versiunea R600XXU1CTD3 este pentru Samsung Gear Sport. Actualizarea se desfășoară în prezent în Coreea de Sud și SUA iar în curând va ajunge și pe celelalte piețe.