Videoclip cu noul Gear Sport recent lansat în Coreea de Sud

1273

Samsung Electronics co. a prezentat la IFA Berlin 2017 smartwatch-ul Gear Sport, acest dispozitiv purtabil a fost lansat la vânzare în țara de origine a lui Samsung, Coreea de Sud.

Acum că este disponibil pentru cumpărare Samsung a lansat un videoclip de reclamă pentru acest nou gadget, care va fi folosit în special pentru urmărirea mai multor activități sportive printre care și înotul.

Samsung Gear Sport oferă durabilitate sporită prin certificarea cu standardul militar american

MIL-STD-810G, un standard militar foarte strict impus unor dispozitive care sunt pasibile de a fi folosite de US Army, smartwatch-ul mai vine deasemenea cu o serie de caracteristici noi. Lista de funcții include modul offline Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, urmărirea înotului și monitorizarea ritmului cardiac în timp real.

Gear Sport are un afișaj circular Super AMOLED de 1,2 inch și este alimentat de un procesor dual-core de 1 GHz. Deasemenea, dispune de 4 GB de memorie internă și 768 MB de memorie RAM.

Smartwatch-ul se conectează, la aplicația Samsung Health, care urmărește activitățile zilnice, antrenamentele, înotul și alte tipuri de mișcare pentru întreținerea sănătății.

Noul Gear Sport funcționează atât cu smartphone-uri cu sistemul de operare iOS, cât și cu smartphone-uri cu Android.

iOS este un sistem de operare mobil creat și dezvoltat de Apple Inc. exclusiv pentru hardware-ul său. Este sistemul de operare, care în prezent activează pe cele mai multe dintre dispozitivele mobile ale companiei, inclusiv iPhone, iPad și iPod Touch. Este al doilea sistem de operare mobil cel mai popular la nivel global după Android.

Spotul publicitar prezentat în Coreea de Sud evidențiază designul minimalist al smartwatch-ului și caracteristicile sale orientate spre fitness.

Samsung spune că Gear Sport este ideal pentru înotători. Dispozitivul este certificat pentru rezistență la apă de 5 ATM, astfel încât acesta poate fi scufundat în până la 50 de metri în apă. Aplicația de antrenament Speedo On va atrage, de asemenea, înotătorii.

Samsung vinde acum modelele Gear Sport în culori albastre și negre cu o mare varietate de curele de 20 mm, ușor de schimbat. Clienții din Coreea de Sud pot achiziționa unul pentru 299.200 won sau aproximativ 265 USD.

SURSĂSamMobile