Acasă Stiri Videoclip cu noul Gear Sport recent lansat în Coreea de Sud

Videoclip cu noul Gear Sport recent lansat în Coreea de Sud

Samsung Electronics co. a prezentat la IFA Berlin 2017 smartwatch-ul Gear Sport, acest dispozitiv purtabil a fost lansat la vânzare în țara de origine a lui Samsung, Coreea de Sud.

Acum că este disponibil pentru cumpărare Samsung a lansat un videoclip de reclamă pentru acest nou gadget, care va fi folosit în special pentru urmărirea mai multor activități sportive printre care și înotul.

Samsung Gear Sport oferă durabilitate sporită prin certificarea cu standardul militar american

MIL-STD-810G, un standard militar foarte strict impus unor dispozitive care sunt pasibile de a fi folosite de US Army, smartwatch-ul mai vine deasemenea cu o serie de caracteristici noi. Lista de funcții include modul offline Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, urmărirea înotului și monitorizarea ritmului cardiac în timp real.

Gear Sport are un afișaj circular Super AMOLED de 1,2 inch și este alimentat de un procesor dual-core de 1 GHz. Deasemenea, dispune de 4 GB de memorie internă și 768 MB de memorie RAM.

Smartwatch-ul se conectează, la aplicația Samsung Health, care urmărește activitățile zilnice, antrenamentele, înotul și alte tipuri de mișcare pentru întreținerea sănătății.

Noul Gear Sport funcționează atât cu smartphone-uri cu sistemul de operare iOS, cât și cu smartphone-uri cu Android.

iOS este un sistem de operare mobil creat și dezvoltat de Apple Inc. exclusiv pentru hardware-ul său. Este sistemul de operare, care în prezent activează pe cele mai multe dintre dispozitivele mobile ale companiei, inclusiv iPhone, iPad și iPod Touch. Este al doilea sistem de operare mobil cel mai popular la nivel global după Android.

Spotul publicitar prezentat în Coreea de Sud evidențiază designul minimalist al smartwatch-ului și caracteristicile sale orientate spre fitness.

Samsung spune că Gear Sport este ideal pentru înotători. Dispozitivul este certificat pentru rezistență la apă de 5 ATM, astfel încât acesta poate fi scufundat în până la 50 de metri în apă. Aplicația de antrenament Speedo On va atrage, de asemenea, înotătorii.

Samsung vinde acum modelele Gear Sport în culori albastre și negre cu o mare varietate de curele de 20 mm, ușor de schimbat. Clienții din Coreea de Sud pot achiziționa unul pentru 299.200 won sau aproximativ 265 USD.

SourceSamMobile

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...