Samsung Gear Sport și Gear IconX 2018 disponibile pe piață

1560

Combinând cele mai bune caracteristici în stil, fitness inteligent și monitorizarea sănătății Samsung Gear Sport și Gear IconX vor fi disponibile pentru precomenzi din 13 octombrie și vor fi lansate la vânzare din 27 octombrie în Statele Unite.

Samsung Gear Sport și dispozitivul îmbunătățit Gear IconX 2018 sunt concepute pentru a mări motivația și pentru gestionarea obiectivelor de fitness.

Noile smartwatch-uri Samsung și căștile fără cordon fac managementul de sănătate mai simplu și mai ușor„, a declarat Alanna Cotton, vicepreședinte Marketing, Samsung Electronics America.

Samsung Gear Sport.

Certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G pentru durabilitate, cu un display Super AMOLED de 1.2 inch și designul cadrului circular pentru o navigare ușoară, sunt factori care fac foarte tentant acest smartwatch. Samsung Gear Sport este ultimul dintr-o gamă de dispozitive inteligente purtabile de la Samsung care sunt elegante, robuste și funcționale. Cu GPS incorporat și rezistență la apă de 5 ATM și monitorizarea înotului, cu monitorizarea ritmului cardiac în timp real și detectarea activității automată a activităților sportive, Gear Sport acoperă o gamă mare de sisteme de control a stării fizice.

Modul offline al lui Spotify, permite utilizatorilor să asculte muzica preferată oriunde pentru a putea combina stilului de viață și fitnessul cu noul Gear Sport.

În plus, cu o varietate de curele personalizate de ceas, pentru a continua designul tradițional al ceasurilor Gear Sport, smartwatch-ul poate fi purtat fără probleme cu orice ocazie. Disponibil în albastru și negru, Gear Sport costă 300 $ în Statele Unite.

  • Samsung Gear Sport specificații:

Culori: Negru, Albastru.

Afișaj: 1,2 inch Circular Super AMOLED, 360 x 360, 302ppi, Full Color Always On Display, Corning Gorilla Glass 3.

Procesor: 1.0 GHz Dual core.

Sistem de operare: Tizen.

Dimensiuni: 42,9 x 44,6 x 11,6 mm.

Greutate: 50g (fără curea).

Curea: 20mm.

Memorie: 4 GB memorie internă, 768 MB RAM.

Conectivitate: Bluetooth v4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, GPS / GLONASS / Beidou.

Senzori: Accelerometru, Gyroscop, Barometru, HRM, Lumină ambientală.

Baterie: 300mAh.

Încărcare: Încărcare fără fir.

Durabilitate: Rezistență la apă 5 ATM, până la adâncime de 50 de metri în condiții specifice.

Certificat: MIL-STD-810G.

Compatibilitate: Samsung Galaxy cu Android 4.3 sau versiuni ulterioare, Android 4.4 sau o versiune ulterioară, iPhone 7, iPhone 7 Plus, 6S, 6s Plus, iOS 9.0 sau o versiune ulterioară.

Samsung Gear IconX.

Samsung Gear IconX, sunt o nouă pereche de căști wireless, inteligente, mult îmbunătățite față de prima generație. Cu Gear IconX puteți să ascultați cu ușurință muzica preferată – făcând comoditatea zilnică mai plăcută sau ajutându-vă să obțineți mai mult din antrenament. Cu 4GB de stocare internă, muzica poate fi savurată și offline prin transferarea melodiilor de pe un smartphone Samsung sau PC sau prin accesarea serviciului de muzică streaming preferat prin conectivitate Bluetooth. Cu o simplă apăsare și ținere apăsată a butoanelor când sunt conectați la un Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + sau Galaxy Note 8, utilizatorii își pot controla muzica sau smartphone-ul cu vocea prin Bixby.

Căștile Gear IconX sunt proiectate pentru a mări confortul în timpul exercițiilor de fitness ascultând muzică, în același timp noile materiele și tehnologia folosită oferă o viață îmbunătățită a bateriei. Culorile din portofoliul Samsung sunt concepute în mod unic pentru ca diverșii consumatori să-și satisfacă nevoile și să se potrivească stilului lor de viață și de îmbrăcăminte.

Design-ul actualizat vine în negru, gri și roz și este ergonomic și ușor, clemele Gear IconX sunt sigure, confortabile și elegante, ușor de utilizat. Cu o durată de viață îmbunătățită a bateriei de până la cinci ore de streaming Bluetooth, până la șapte ore de funcționare autonomă de ascultare MP3 și până la patru ore de convorbire, utilizatorii se pot bucura de o experiență fără probleme dacă urmăresc activitățile de fitness, vorbesc prin Bluetooth sau ascultă muzică. Prețul pentru Samsung Gear IconX este de 200 USD în S.U.A.

  • Samsung Gear IconX 2018 specificații:

Culori: Negru, Gri, Roz.

Dimensiune căști: 18,9 x 21,8 x 22,8 mm / cutie: 73,4 x 44,5 x 31,4 mm.

Greutate: 8 grame /cască, 54,5 g cutia.

Memorie: 4GB.

Conectivitate: Bluetooth v 4.2.

Senzori: Accelerometru, IR, Capacitive Touch.

Baterie: 82mAh pentru o cască.

Timp redare: Până la 6 ore (mod autonom) / până la 5 ore (mod Bluetooth).

Timp de convorbire: Până la 4 ore.

USB: 2.0 și tip C.

Difuzor: 5.8pi Dynamic Driver.

Compatibilitate: Android 4.4 sau o versiune ulterioară.

Format audio: MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9).

Codec audio: Codec Samsung scalabil, SBC.

Voce: Limba Engleză (SUA), Chineză, Germană, Franceză, Spaniolă (SUA), Coreană (Corea de Sud).

SURSĂSamsung News