Acasă Stiri Gestionați-vă stresul cu Samsung Health, disponibil acum în mai multe limbi

Gestionați-vă stresul cu Samsung Health, disponibil acum în mai multe limbi

0
Gestionați-vă stresul cu Samsung Health, disponibil acum în mai multe limbi
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Trăim în secolul vitezei iar viața de zi cu zi este mereu plină de neprevăzut. Suntem asaltați mai mereu de foarte multe și variate probleme și inevitabil stresul ne copleșește. Ne stresăm din aproape orice, ne grăbim permanent și nu mai avem răbdare. Iar mâine o luăm de la capăt! Dar companionul nostru zilnic, smartphone-ul Samsung ne sare în ajutor. Aplicația Samsung Health ne ajută să ne gestionăm stresul.

Samsung Health vă poate ajuta să păstrați în minte peisajele superbe văzute în vacanți sau concediu. Aplicația Samsung are acum mai multe funcții de meditație și mindfulness. Acestea sunt concepute pentru a vă ajuta să vă gestionați corpul și mintea în colaborare cu firma americană Calm. Compania americană Calm și Samsung au colaborat pentru a aduce meditații ghidate bazate pe atenție, programe de somn și alte caracteristici de wellness la aplicația Samsung Health.

Acum, mai multe persoane pot accesa cu ușurință o varietate de programe ghidate în diferite limbi, de la engleză la germană, franceză și spaniolă. Pentru a vă asigura că rămâneți relaxat oricând și oriunde, iată câteva sfaturi utile pentru utilizarea Samsung Health pentru a vă gestiona stresul.

Faceți-vă timp pentru minte, pentru meditație

Atunci când nivelurile de stres cresc, practicile de meditație și mindfulness sunt o modalitate excelentă de relaxare. Studiile au arătat că mindfulness vă poate îmbunătăți bunăstarea generală, poate reduce anxietatea și depresia și chiar poate îmbunătăți sănătatea fizică. Mindfulness este starea de prezenţă, de conştientizare, de atenţie nemijlocită în orice moment. În acelaşi timp, este și o tehnică de meditaţie. Are un impactul pozitiv asupra stării de sănătate, prin reducerea stresului, şi, implicit, a incidenţei bolilor provocate de acesta.

Tehnicile de mindfulness includ totul, de la meditație liniștită, exerciții de respirație și atenție direcționată. Prin aplicația Samsung Health, vă puteți bucura de o varietate de activități de atenție și meditație pentru a vă ajuta să reveniți în forma perfectă pentru muncă și școală.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Wellness – starea de bine – este un termen pentru extensia și evoluția conceptului de fitness. Se referă la o filozofie de viață, care pune bunăstarea persoanei în centru, oferind sport, practici de regenerare precum și formarea mentală. Toate acestea combinate cu o alimentație corectă duc o stare de bunăstare și echilibru psihofizic, de echilibru a stării emoționale.[/vc_message]

Păstrează-ți calmul și continuați

Pur și simplu deschideți aplicația Samsung Health, selectați „Descoperiți” și atingeți „Mindfulness”. De acolo puteți selecta programe de meditație ghidată, Sleep Stories și o gamă largă de muzică relaxantă. Și asta nu este totul – folosind smartwatch-uri Samsung, cum ar fi Galaxy Watch Active sau Galaxy Watch Active 2, puteți întrerupe exercițiile sportive și puteți folosi sesiuni de meditație și vă puteți măsura nivelul de stres înainte și după pentru a vedea cât de mult s-a îmbunătățit nivelul dvs. de stres.

Cea mai recentă aplicație Samsung Health poate fi descărcată de pe Samsung Galaxy Store sau Google Play Store. Disponibilitatea acestei aplicații poate varia în funcție de regiune și operatorul de telefonie mobilă.