Samsung a anunțat că a făcut Good Lock (2019) compatibil cu Pie

1526

La începutul acestei săptămâni au apărut informații că Samsung va lansa o actualizare pentru Good Lock (2019) pentru a face compatibilă aplicația cu Android Pie și One UI. Acum putem confirma că Good Lock (2019) compatibil cu Android Pie și noua interfață Samsung One UI, a sosit în sfârșit.

Mulți fanii Good Lock nu au fost deloc încântați să vadă că majoritatea aplicațiilor și plugin-urilor nu mai funcționau corect când programul beta One UI a fost lansat anul trecut pentru Galaxy S9. Echipa Samsung care se ocupa de dezvoltare a confirmat mai târziu că lucrează pentru a face Good Lock compatibil cu Android Pie.

Pentru cei care nu știu, Good Lock oferă utilizatorilor o serie de caracteristici personalizabile pentru telefonul lor. Prima aplicație Good Lock a fost lansată în 2016, cu compatibilitate pentru Android 6.0 Marshmallow. A fost disponibil pe Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Samsung a actualizat apoi aplicația în 2018 cu suport pentru Android 8.0. Good Lock este o aplicație care vă permite să personalizați componentele interfeței Samsung după preferințele dvs. De exemplu, puteți schimba modul în care arată și se comportă ecranul Aplicații recente. Good Lock vă permite, de asemenea, să schimbați culoarea notificărilor și stilul luminii pulsului Edge Lighting. De asemenea, funcția Edge Touch vă permite să modificați sensibilitatea anumitor zone ale afișajului.

Aplicația Good Lock (2019) compatibilă cu Android Pie a fost lansată

Caracteristicile principale ale Good Lock (2019) includ Quickstar, Lockstar, Task Changer, Routines, Clockface, Edge Touch, Edge Lighting și multe altele. Echipa de dezvoltare a spus că versiunea actualizată aduce noi îmbunătățiri pentru aceste caracteristici.

Task Changer are stiluri noi pentru aplicațiile recente, în timp ce MultiStar permite unele funcționalități Multi Window care au fost eliminate din Android 9 Pie, datorită unor politici Google. O mare parte a funcționalității rămâne aceeași, astfel încât veți familiarizați cu aceasta dacă ați utilizat Good Lock (2018).

Edge Touch este o aplicație Samsung care are capacitatea de a bloca sau dezactiva funcția touch pe ecranele Samsung Galaxy S sau Galaxy Note. După instalarea acesta, se poate naviga pe web, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la atingerea și activarea accidentală a unor funcții.

Totuși, Good Lock (2019) nu elimină restricțiile geografice. Este disponibilă numai pentru utilizatorii din Statele Unite, Coreea de Sud, Australia, Singapore, Canada și Marea Britanie. Lista de piețe acceptate de la Samsung nu este completă, alte piețe precum India o au și ele. Acesta poate fi descărcat de cei de acolo din Galaxy Store. Utilizatorii sunt foarte încântați de această aplicație și sperăm să o vedem cât mai repede și în România.

Good Lock (2019) va fi disponibilă pe seria Galaxy S10 cu o actualizare viitoare

Momentan Good Lock (2019) cu suport pentru Android Pie este disponibil pentru Galaxy Note 9 și pentru telefoanele pilot mai vechi care au trecut pe Android Pie. Este compatibilă cu Samsung Galaxy S9 și S9+, Samsung Galaxy S8 și S8+, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy Note 8, Samsung Galaxy FE. Samsung intenționează să actualizeze periodic această aplicație, acordând o atenție deosebită feedback-ului consumatorilor.

Good Lock (2019) nu funcționează în prezent cu Galaxy S10. O actualizare va fi lansată mai târziu pentru a aduce aplicația și pe seria Galaxy S10.