Actualizarea Samsung Good Lock adaugă un nou modul Multi Window

1434

Good Lock aduce un nou modul Multi Window. Mulți oameni numesc caracteristicile pe care Samsung le adaugă în Samsung Experience (anterior TouchWiz) „bloatware” – prostii. Deoarece acestea pot ajunge doar la 5% din ceea ce este disponibil. Bineînțeles, ceea ce este și ce nu este bloatware este subiectiv, pentru că lumea folosește telefoanele inteligente în moduri diferite.

Samsung a început recent experimentarea de noi funcții prin module într-o aplicație numită Good Lock, potrivit XDA-Developers. În această lună, gigantul sud-coreean a lansat o actualizare a aplicației și, împreună cu unele modificări ale caracteristicilor anterioare, vine cu un nou modul multi-fereastră numit MultiStar.

MultiStar de la Samsung Good Lock, doar cu Android 8.1 Oreo sau mai nou

Deci, dacă sunteți un fan al aplicației Good Lock 2018 și o aveți instalată pe dispozitivul Samsung compatibil, atunci sigur veți dori să căutați o nouă actualizare prin Galaxy App Store. Așa cum am menționat, caracteristica principală a acestei noi actualizări este un nou modul numit MultiStar. Acesta este compatibil momentan doar cu Android 8.1 Oreo sau mai nou. Asta însemnă că este valabil doar pe Galaxy Note 9 sau ultimele smartphone-uri Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Actualizarea Good Lock vine de asemenea cu o serie de modificări la caracteristicile anterioare. LockStar acceptă Rutine acum și a primit capacitatea de a crea ceasuri cu ClockFace. Rutine a avut unele mici probleme de comportament privind NFC și o problemă privind starea bateriei.

Bloatware (în traducere liberă – prostii). Sunt aplicaţii software instalate de producători odată cu sistemul de operare. Mai defineşte şi acele programe ce trebuiesc instalate pentru ca ceva să funcţioneze. Acest tip de programe, nu neapărat nefolositoare, pot fi găsite atât pe tablete cât şi pe smartphone-uri.

MultiStar cu Ghost Mode și Floating Notification

Una din capabilitățile aduse de MultiStar la Good Lock este că putem folosi multi-fereastra fără a întrerupe aplicațiile. Astfel cu această setare puteți juca de fapt un joc pe mobil în timp ce vizionați, de asemenea, un videoclip. În continuare, avem o funcție numită Ghost Mode care vă permite să ajustați transparența ferestrei pop-up. Această caracteristică acceptă în prezent 5 niveluri de transparență la 20%, 40%, 60%, 80% și 100%.

O altă caracteristică nouă adăugată la Samsung Good Lock 2018 se numește Floating Notification. Notificarea plutitoare va afișa notificările primite sub formă de pictograme atunci când este activată. Aveți apoi posibilitatea de a atinge pictograma pentru a deschide aplicația într-o fereastră pop-up. Verificați Magazinul Galaxy Apps pentru a actualiza funcția Good Lock pe telefonul dvs. Samsung.