Samsung Good Lock va fi disponibilă în curând și în Europa

2208
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Până acum aplicația Samsung Good Lock a fost disponibilă doar în câteva țări. Acum gata cu exclusivitatea. A durat ceva timp, dar acum Samsung lansează aplicația și mai multe module în mai multe țări europene. Bănuim că această primă disponibilitate precede lansarea oficială la nivel global.

A trecut ceva timp de când Samsung a lansat prima dată aplicația de personalizare Good Lock. De atunci, sistemul a fost rafinat și extins de mai multe ori, dar un lucru nu s-a întâmplat. În Europa, dar și în alte țări importante aplicația și modulele nu au fost niciodată lansate oficial. Până acum.

Destul de surprinzător și fără o notificare prealabilă, aplicația Samsung Good Lock pare brusc să fie găsită în propriul magazin Samsung Galaxy. Până acum, o puteai instala aici numai dacă ai instalat manual fișierele APK individual în afara de Google Play sau Galaxy Store. Acum acest lucru nu mai este necesar.

Mai mult, pe lângă Good Lock în sine, pot fi găsite și un număr de module corespunzătoare. Acestea sunt „extensiile” și adaugă mai multe posibilități. Acestea sunt în prezent Țara Minunilor -Wonderland, Edgelighting+, Pentastic și Parcul tematic.

Samsung Good Lock o lansare parțială momentan

Totuși, Good Lock nu pare destul de pregătită să decoleze în Europa, conform GalaxyClub. Aplicația în sine dă în prezent un mesaj de eroare, iar modulele sunt disponibile numai în limba engleză. Asta înseamnă că aplicația în sine nu este încă foarte utilizată, dar puteți începe și utiliza separat modulele din aplicație.

Pentastic este o aplicație care vă permite să personalizați modul în care S Pen lucrează pentru tine. Pentastic vă permite să personalizați cum vă răspunde S Pen-ul oferind diferite opțiuni de temă și sunet pentru caracteristici precum Air Command.

Una peste alta, se pare că Samsung se pregătește să extindă disponibilitatea Good Lock și nu este chiar atât de departe. Asta nu înseamnă că puteți arunca deja o privire asupra diferitelor părți din Galaxy Store:

  • Good Lock
  • Parc tematic
  • Țara Minunilor
  • Pentastic
  • Edgelighting +

Aplicațiile funcționează pe multe telefoane Samsung recente de gamă medie și de ultimă generație. Printre altele pe seria Galaxy S20 și Note 20, seria Galaxy S10, Galaxy S9 și S8, până la Galaxy A51 și A50. Aplicația Samsung Good Lock o găsim și pe Galaxy A40, dar în mod ciudat nu pe Galaxy A41. Nu pot fi găsită nici pe dispozitive cu One UI Core – din seria M sau pe Galaxy A21s.

Acum trebuie să așteptăm până când Samsung introduce în mod oficial aplicația în Europa – sau până când totul dispare din nou pentru că a fost în secret doar o greșeală. Totuși, ar fi o mișcare logică și semnificativă a companiei Samsung de a lansa aplicația de personalizare în Europa.