GoodNotes în versiune beta pentru tabletele Samsung Galaxy Tab

237
GoodNotes in beta pe Android pentru tabletele Samsung
Sursa foto: via 9to5google.com

Pe iOS, aplicațiile de înaltă calitate pentru luarea de note nu sunt deloc greu de găsit. Din păcate, pe Android, este mai dificil, puține aplicații de înaltă calitate fiind un „must-have”. Lansată în 2011 și acum la a cincea iterație, GoodNotes se încadrează în această categorie pe dispozitivele iPad, deoarece depășește cu mult aplicația Apple Notes implicită. Acum GoodNotes a fost lansată în versiune beta pentru anumite tablete Samsung.

În postarea de anunț pentru GoodNotes în beta pe Android se spune că poate fi folosită doar pe tablete Samsung cu ecrane mai mari de 8 inch și cu cel puțin 3GB de RAM. Potrivit 9to5Google, primii testeri de pe Reddit au confirmat că GoodNotes beta pentru Android este o PWA (aplicație web progresivă). Unii se plâng că este necesară o conexiune constantă la internet pentru a utiliza GoodNotes pe tabletele Samsung în această etapă.

Sursă foto: via 9to5google

Deocamdată noua aplicație în program beta este destul de simplă. De exemplu, există doar trei lățimi de stilou, nu există suport pentru butonul S Pen. De asemenea, doar patru instrumente principale pentru a nota ideile. Există promisiunea că lucrurile se vor îmbunătăți, dar va trebui să avem răbdare.

Aplicația GoodNotes în beta pe tabletele Samsung Galaxy Tab

În ciuda acestui fapt, suportul pentru stylus este inclus, ceea ce face ca aceasta să fie o alternativă puternică. GoodNotes are funcții adăugate, cum ar fi personalizarea blocnotesului, peste 50 de șabloane, comentarii de documente, un mod întunecat dedicat și multe altele. Cel puțin în faza beta, GoodNotes va fi gratuit pentru testeri. Când va fi disponibilă ca versiune completă, ne așteptăm să vină contracost. De exemplu pe iOS anumite achiziții în aplicație încep de la 8,99 de dolari pe lună.

Sursă foto: via 9to5google

Trebuie să remarcăm că GoodNotes va putea fi folosită pe Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab 8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Toate acestea au diagonala ecranului mai mare de 8 inch și mai mult de 3GB de memorie RAM.

GoodNotes este o aplicație de luare de note dezvoltată de GoodNotes Limited pentru utilizare pe iOS, iPadOS și macOS. GoodNotes 5 este cea mai recentă versiune a aplicației. Din acest an există și o versiune pe Android și Windows.

GoodNotes intenționează să adauge suport pentru mai multe tablete Android în viitor. Momentan este clar că aplicația pentru Android este separată de versiunea iOS. Din păcate, asta înseamnă că notele făcute pe primul nu se vor sincroniza cu cel din urmă, cel puțin în această versiune beta.

Sursă foto: via 9to5google

Da, în această etapă beta, sincronizarea între GoodNotes pe Android și iOS nu este disponibilă. Există, de asemenea, limite la 20 de notebook-uri cu această versiune gratuită și 10.000 de locuri sunt disponibile pentru cei care doresc să încerce acest lucru pe dispozitivul lor. Pentru a vă înscrie pentru programul beta, vă puteți adresa Magazinului Google Play, cu condiția să aveți o tabletă Samsung eligibilă.