Google Assistant este disponibil acum pentru seria Galaxy Watch 4

269

Asistentul Google a fost unul dintre ultimele aplicații Google de pe seria Samsung Galaxy Watch 4, cimentându-l și mai mult ca unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente Android disponibile astăzi. Luna trecută, Samsung a tachinat Google Assistant pentru seria Galaxy Watch 4 printr-un anunț care arată smartwatch-ul rulând asistentul Google. Apoi, a urmat mai multă tăcere și am rămas să ghicim când am putea primi această funcție până la urmă.

Deși Bixby arată surprinzător de bine acum, se bazează în continuare pe un model vocal pentru a-l recunoaște. Google Assistant stă mult mai bine în acest departament, ca să nu mai vorbim de mai multe dispozitive care folosesc Asistentul care se poate conecta cu o gamă mai largă de aplicații și acțiuni.

Seria Galaxy Watch 4 primește acum Google Assistant

Din fericire, după multe săptămâni de așteptare, Samsung lansează în sfârșit Google Assistant pe seria Galaxy Watch 4. Acum actualizarea Asistentului Google a fost lansată pentru cea mai recentă generație de ceasuri inteligente Samsung.

Samsung și Google au colaborat pentru a construi o platformă unificată Wear OS, o conexiune perfectă între dispozitivele Android. Platforma vine cu Google Play, care oferă utilizatorilor acces la unele dintre cele mai populare aplicații și servicii de la Google, inclusiv Google Maps, Google Pay și YouTube Music. Trebuie să precizăm că disponibilitatea acestor servicii poate varia în funcție de piață.

Google Maps este un serviciu online dezvoltat de către compania americană Google. A fost lansat în 8 februarie 2005. Începând cu 2021, Google Maps este folosit de peste 1 miliard de oameni din întreaga lume în fiecare lună.

Începând de astăzi, utilizatorii seriei Samsung Galaxy Watch 4 vor putea descărca și Google Assistant pe dispozitivele lor. În acest fel vor avea access la interacțiuni vocale rapide și mai naturale, răspunsuri rapide la întrebări și ajutor din mers. Cu acces atât la Bixby, cât și la Google Assistant, consumatorii vor avea o funcționalitate mai avansată de asistent vocal chiar de la încheietura mâinii.

Google Assistant va fi disponibil momentan pe 10 piețe internaționale, conform SamsungNewsroom. Este disponibil în Australia, Canada, Franța, Germania, Irlanda, Japonia, Taiwan, Coreea de Sud, Regatul Unit și SUA. De asemenea, va accepta 12 limbi, care include limba daneză; engleză (americană, canadiană, Regatul Unit, australiana, irlandeza); japoneză; coreeană; spaniolă; franceză (canadiană și Franța); și taiwaneză.