Cum să măsurați pierderea transpirației cu seria Galaxy Watch 4

162
Cum sa masurati pierderea transpiratiei pe seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: tizenhelp.com

În noul sistem de operare Wear OS 3, Samsung a introdus o funcție de monitorizare a pierderii transpirației pentru Galaxy Watch 4. Compania a îmbunătățit, de asemenea, funcționalitatea VO2 Max pentru a măsura nivelul de oxigen în sânge. Toți ochii sunt pe noua funcție de detectare a umidității sau de monitorizare a pierderii transpirației de pe seria Galaxy Watch 4.

Funcția de monitorizare a pierderii transpirației va măsura cât de multă umiditate ați pierdut în timpul unui anumit antrenament. Pentru moment, funcția este disponibilă numai cu activitatea de alergare, la fel cum VO2 Max acceptă doar alergarea și mersul pe jos.

Mulți utilizatori sunt confuzi cu privire la activarea detectării umidității și utilizarea acesteia în timpul antrenamentului. Pentru a fi clar, nu este o funcție separată pe smartwatch sau în aplicația Samsung Health. Este valoarea care va fi livrată după ce terminați sesiunea de alergare, conform TizenHelp. Sunt valori importante pentru utilizatorii entuziaști de alergări și antrenamente și folosesc pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate. Pentru utilizatorii de Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic, iată pașii pentru a utiliza măsurarea de pierdere a transpirației.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum să măsurați pierderea transpirației – sweat loss cu seria Galaxy Watch 4

Nu este ușor să măsurați valoarea pierderii transpirației pe seria Galaxy Watch 4. În celelalte funcții precum SpO2 și BP (Blood pressure), puteți obține un scor atingând butonul de măsurare, dar aici trebuie să atingeți obiective pentru a vedea rezultatele. Pentru valoarea pierderii transpirației trebuie să alergați timp de 2,5 km cu viteză de aproximativ 5 km/oră. De asemenea, ritmul cardiac automat și funcțiile GPS ar trebui activate pentru a măsura starea ritmului cardiac și distanța de alergare.

Iată cum să activați funcția de pierdere a transpirației pe seria Galaxy Watch 4:

1. Începeți activitatea de alergare. Deocamdată, noua caracteristică funcționează numai cu activități de alergare. Puteți începe să selectați alergarea din lista de antrenamente de pe ceasul inteligent sau pur și simplu să începeți să alergați, deoarece este un mod de antrenament detectat automat.

2. Urmați toate regulile și începeți să fugiți. Da, pentru a obține rezultatele, trebuie să alergi îndeplinind toate regulile. Pentru aceasta, asigurați-vă că alergați minim 2,5 km cu o viteză de 5 km/h. De asemenea, asigurați-vă că GPS-ul este pornit și că ceasul vă urmărește ritmul cardiac.

3. Terminați alergarea, antrenamentul. După ce alergați cel puțin 2,5 km, atunci puteți opri alergatul. Pentru a termina un antrenament, puteți folosi butonul Înapoi și apoi apăsați pe opțiunea Terminare sau așteptați doar câteva secunde pentru a lăsa smartwatch-ul să-l termine automat pentru dvs.

Sweat loss – pierdeara transpirației face parte din Samsung Health

4. Deschideți datele înregistrate în timpul alergării. Puteți deschide istoricul de rulare recent în aceeași filă când terminați activitatea sau accesați aplicația Samsung Health. În aplicația Samsung Health, puteți vedea istoricul tuturor activităților efectuate și scorurile acestora. Deschideți scorul activității de alergare pentru a vedea rezultatele pierderii transpirației.

5. Glisați în jos la rezultatele pierderii de transpirație. Într-un scor detaliat al alergării, obțineți scorul VO2 Max; datele privind ritmul cardiac; timpul; distanța; viteza; ruta de alergare; și noile date despre pierderea transpirației.

6. Urmați instrucțiunile date de măsurarea pierderii transpirației. Scopul principal al funcției de pierdere a transpirației este de a vă informa cât de multă transpirație ați eliminat în timpul sesiunii de alergare. După ce ți-ai măsurat transpirația, ceasul îți va sugera câtă apă ar trebui să bei pentru a-ți recupera umiditatea pierdută a corpului.

Aceștia sunt pașii pentru a obține date privind pierderile de umiditate pe Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Funcția este în stadiu incipient de dezvoltare și nu este destinată pentru a fi folosită în scopuri medicale. Deci, utilizați-o pentru uz personal și beți apă în funcție de cât ați transpirat sau în funcție de nevoile dvs.