Samsung ne tachinează cu Google Assistant pe seria Galaxy Watch 4

271
Actualizare pentru seria Galaxy Watch 4 imbunatateste stabilitatea si functionarea
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy Watch 4 este cel mai bun ceas inteligent Android pe care l-am văzut și se pare că se îmbunătățește și mai mult. Se confirmă acum că suportul pentru Asistentul Google va ajunge în curând pentru seria Galaxy Watch 4. În cel mai recent videoclip al său compania Samsung ne tachinează cu Google Assistant pe seria Galaxy Watch 4. Dar, când va sosi în sfârșit această actualizare mult așteptată?

În timp ce seria Galaxy Watch 4 are deja suport pentru asistent vocal prin Bixby de la Samsung, utilizatorii și-au exprimat dorința pentru alternativa Google Assistant. Încă nu știm cu siguranță exact când va ateriza, conform Android Police. Dar Asistentul Google ocupă deja centrul scenei într-un nou anunț Samsung despre Galaxy Watch 4 postat pe canalul YouTube spaniol al Samsung.

Google Assistant în curând pe seria Galaxy Watch 4

Săptămâna trecută, Verizon și-a reîmprospătat paginile de asistență pentru seria Watch 4. Cu acest prilej a fost anunțată o nouă actualizare de sistem care oferă integrarea Asistentului Google. Aceste informații au fost eliminate de atunci de pe pagina web. În același timp Google a confirmat că, de fapt, asistența pentru Asistent nu a fost încă lansată. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Samsung Galaxy Watch 4!

Cu toate acestea, cuvântul cheie aici este în mod clar „încă”, deoarece noul anunț al Samsung arată un bărbat care îi cere lui Galaxy Watch 4 să redea Muzică YouTube, afișând Asistentul cu „Hei Google”. În timp ce Asistentul durează doar trei secunde din anunțul de 15 secunde, este în mod clar menit să fie caracteristica proeminentă aici.

Google Assistant a debutat în mai 2016. După o perioadă de exclusivitate pe telefoanele Google Pixel și Pixel XL, a fost lansat și pe alte dispozitive Android în februarie 2017. Asistentul Google este disponibil în peste 40 de limbi.

Compania Samsung a spus încă din februarie că Asistentul Google va „veni în curând”. Încă de atunci, întrebarea a fost mai mult „când” decât „dacă”. Având în vedere că evenimentul Google I/O are loc la începutul lunii viitoare, ne așteptăm la un anunț oficial atunci. Nu suntem departe de acest termen.

În prezent, puteți descărca cea mai recentă actualizare Samsung pe Watch 4 sau Watch 4 Classic, dar aplicația Asistent Google necesară pentru ca aceasta să funcționeze efectiv este încă indisponibilă.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.