Google a certificat mai multe dispozitive Galaxy pentru ARCore

151
Google a certificate mai multe dispozitive Galaxy pentru ARCore
Sursa foto: via androidheadlines.com

Aplicațiile ARCore pot suprapune conținutul virtual peste lumea reală atunci când sunt vizualizate prin intermediul camerei telefonului. Utilizatorii pot muta acel conținut virtual mergând în jur cu dispozitivul sau folosind senzorii pentru a detecta mișcarea. Acum Google a certificat mai multe dispozitive Samsung Galaxy pentru ARCore

Platforma ARCore a fost dezvoltată de Google pentru a permite experiențe de realitate augmentată pe smartphone-uri, fără a fi nevoie de hardware special, potrivit AndroidPolice. Realitatea augmentată nu este doar un alt cuvânt la modă, dar este posibil să folosești capabilitățile AR ale Google, fie cu Lens pentru funcții precum traducerea imaginilor, fie pentru a-ți găsi drumul cu Google Maps.

Telefoane și tablete Galaxy certificate pentru ARCore

Pentru a se asigura că aceste capabilitățile AR funcționează perfect cu aplicațiile terță parte, Google certifică telefoanele și tabletele care au demonstrat compatibilitatea cu kitul său de dezvoltare software (SDK) ARCore. Google actualizează acum această listă pentru prima dată în ultimele câteva luni. Cu această ocazie au fost adăugate și 15 noi dispozitive Samsung Galaxy la lista Google ARCore.

SDK – Software Development Kit – kit de dezvoltare software. Este un set de unelte folosite de un programator pentru a scrie programe pentru un anumit sistem de operare, platformă hardware sau pachet de programe existent.

Pentru a obține certificarea ARCore, un smartphone trebuie să îndeplinească standardele de performanță pentru funcționarea camerei, capabilitățile CPU și acuratețea senzorului, printre altele. Pe măsură ce tehnologia smartphone-urilor avansează, noi telefoane primesc în mod regulat certificarea Google. Totuși, Google nu a actualizat lista ARCore din iulie 2022.

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked de pe 1 februarie pare să fi trezit echipa Google din somn, deoarece între adăugările noi sunt și telefoane și tablete Samsung Galaxy. Dispozitivele Samsung nou certificate sunt:

În mod surprinzător, Google nu a adăugat noile modele Samsung Galaxy S23, S23+ și S23 Ultra pe noua listă. Aceste telefoane dispun de hardware-ul de vârf și este doar o chestiune de timp până când le vedem alăturați.