Google Duo dispare de pe telefoanele Galaxy, vom avea Google Meet

430
Google Duo Google Meet
Sursa foto: IT World Canada

Google a anunțat în iunie că va îmbina Google Duo cu Google Meet, aducând utilizatorilor tot ce este mai bun din ambele lumi. Mai târziu, primele dovezi ale înlăturării au intrat în scenă în iulie, când a început să apară un card intitulat „Duo is getting even better” în cadrul aplicației Google Duo. Acum ne luăm rămas bun de la populara pictogramă albastră Google Duo.

Apoi, făcând un alt pas, mai degrabă amuzant, Google a introdus pictograma Duo care se află alături de pictograma Google Meet în sertarul aplicației Android. Acest lucru a oferit utilizatorilor două opțiuni pentru a deschide aceeași aplicație pe Android, potrivit SamMobile. Motivul din spatele revenirii pictogramei iconice Duo a fost acela de a permite utilizatorilor să caute/să tasteze cuvântul „Duo” și să localizeze aplicația, deoarece Duo este folosit mai mult decât Meet.

Google Meet a înlocuit Google Duo

Acum pictograma Google Duo își ia în sfârșit rămas bun odată cu sosirea unei noi actualizări Google Meet. Versiunea aplicației 177.0.482666072 a fost lansată, eliminând pictograma albastră Duo. Aceasta înseamnă că acum utilizatorii trebuie să caute Google Meet sau „Meet” pentru a efectua apeluri video. „Duo”, apărea pe prima pagină, deoarece începe cu litera „D”, care era potrivită pentru o aplicație de comunicare.

Cea mai recentă actualizare nu este încă lansată pe scară largă pentru toți utilizatorii, dar va ajunge treptat la toți. Google a confirmat că această nouă actualizare Google Meet/Duo a început să fie lansată în weekend. De asemenea, site-ul web duo.google.com folosește acum brandingul Google Meet pe tot site-ul web, sugerând că Duo a dispărut definitiv. Acum pe telefoanele Samsung Galaxy veți găsi noua pictogramă.

Google Duo a fost lansat la nivel mondial în august 2016 și a înlocuit Hangouts în aplicațiile Google. Google Duo este un serviciu gratuit de telefonie vocală și video pentru Android și iOS. Toate apelurile sunt protejate prin criptare end-to-end.

Aceasta include înlocuirea favicon-ului și utilizarea mărcii Meet în colțul din stânga sus al paginii. Când vizitați sau lansați acest site web, veți fi întâmpinat cu un familiar „Duo a fost actualizat la Meet”, așa cum ați văzut anterior în aplicația mobilă. Această solicitare conține informații și explică modul în care „Google Meet este acum singura ta aplicație pentru apeluri video și întâlniri”.