Google Duo: funcția de încadrare automata pe seria Galaxy S21

380
Google Duo functia de incadrare automata pe seria Galaxy S21
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Într-un tweet official postat pe Twitter, Google a confirmat că funcția Google Duo Auto Framing este disponibilă pe seria lansată recent Samsung Galaxy S21. Încă la sfârșitul anului 2020, Auto Framing pe Google Duo a apărut pe dispozitivele Samsung. Și acum, după anunțul oficial al seriei Galaxy S21, Google a confirmat același lucru.

Pentru cei care nu știu, funcția de încadrare automată Google Duo menține utilizatorii cu fața în centrul apelurilor video. Acest lucru oferă utilizatorilor libertatea de a-și face munca în timp ce vorbesc cu prietenii sau familiile lor.

Google Duo Auto Framing pe seria Galaxy S21

Practic, atâta timp cât utilizatorul rămâne în câmpul vizual al camerei, funcția de încadrare Google Duo îi va menține focalizat. Funcția va mări automat pe fața utilizatorului, toate acestea fără ca utilizatorul să intervină și să regleze ceva. Funcția de încadrare automată Google a fost în primul rând exclusivă pentru seria Pixel 4. S-a îndreptat spre unitățile Pixel 4 printr-o actualizare de funcție pentru telefoanele Pixel.

Dar acum, după lansarea acestei funcții pe seria Galaxy S20 în octombrie, este disponibilă pe noua gamă Galaxy S21. Nu ar trebui să fim surprinși de această mișcare a companiei Google de a face funcția de încadrare automată Google Duo disponibilă pentru seria Galaxy S21. Deoarece majoritatea funcțiilor Google își fac drum în cele din urmă pe dispozitivele Samsung.

Google Duo este un serviciu gratuit. Apelurile sunt criptate, prin urmare, sunt private pentru dvs. și persoana pe care o apelați. Când apelați pe cineva prin această funcție, dacă persoana apelată v-a adăugat ca persoană de contact, vă poate vedea imaginea video live cât timp sună dispozitivul.

În special, pagina de asistență Google susține în continuare că această funcție de încadrare automată este exclusivă pe Pixel 4. Se pare că Google a fost atât de ocupat să lanseze această caracteristică pe dispozitivele Samsung Galaxy încât au uitat să actualizeze pagina web de asistență. Nu este clar dacă funcția va ajunge sau nu pe alte smartphone-uri Samsung noi sau cel puțin mai recente.

Acest anunț, conform Android Headlines, clarifică faptul că utilizatorii de Galaxy S21 vor scoate din cutie noile telefoane cu această funcție Google Duo. Lansată recent la evenimentul Galaxy Unpacked 2020, gama Galaxy S21 va fi disponibilă la vânzare în magazine din 29 ianuarie.