Samsung duce 5G și AI la nivelul următor cu seria Galaxy S20

660

Despre seria Galaxy S20, compusă din Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra se va discuta mult timp de acum încolo. Și în special despre modul în care platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 permite experiențe noi și imersive alimentate de 5G. Este un mare pas înainte în privința extinderii generației de rețele 5G.

Seria Galaxy S20 cu o conectivitate 5G vă permite să descoperiți noi moduri în care puteți folosi smartphone-urile Samsung. Latența foarte scăzută și viteza mare de transfer a seriei Galaxy S20 va permite să încărcați, să transmiteți și să descarcați conținut de orice fel, la rate fără precedent. Trebuie specificat că vitezele rețelei 5G pot diferi în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de regiune.

Toți utilizatorii seriei Galaxy S20 vor avea acces complet la conectivitatea 5G, indiferent de locul în care se află sau ce operator utilizează. Seria Galaxy S20 oferă suport 5G pentru toate tipurile de rețele 5G, indiferent de frecvență. Suportul pentru rețeaua 5G poate fi diferit în funcție de regiune și operatorul de telefonie.

2020 va fi doar începutul, va fi Anul Galaxy 5G

Conform NewsSamsung, compania sud-coreeană vrea ca 2020 să fie anul în care fiecare consumator să experimenteze beneficiile conectivității 5G. În prim plan vor fi smartphone-urile Samsung și în special seria Galaxy S20. Colaborarea și munca depusă de Samsung cu partenerii și dezvoltatorii de software a dus la noi descoperiri în care 5G este capabil să ridice fluxul mobil, jocurile și comunicarea. Aceste colaborări vor continua să ofere următoarea generație de funcții și tehnologii bazate pe 5G.

Gigantul tech vrea să aducă utilizatorilor dispozitive premium 5G în mai multe categorii diferite, inclusiv smartphone-uri, tablete, PC-uri și dispozitive purtabile – toate disponibile într-o gamă largă de prețuri. În 2019, Samsung a captat majoritatea cotei de piață a dispozitivelor 5G cu peste 6,7 milioane de smartphone-uri 5G livrate. „În 2020, vom face 5G și mai accesibil, deoarece aducem dispozitivele Galaxy 5G în mai multe țări„, a spus un oficial Samsung.

AI – Artificial Inteligence. Se pun tot mai multe întrebări de etică referitor la AI. Poate o mașină să aibă mintea, conștiința și stările mentale pe care îl au ființele umane? Poate o mașină să simtă emoții? Poate un aparat provoca vătămare intenționat? Doar viitorul va răspunde la aceste întrebări.

O experiență mobilă cu totul nouă cu 5G

Samsung a colaborat cu partenerii săi și pentru a dezvolta soluții 5G care simplifică și îmbunătățesc experiența mobilă. Recent, gigantul tech a anunțat că împreună cu Google optimizează experiența Google Duo pentru utilizatorii de Galaxy S20 cu 5G. Vitezele 5G variază și necesită o rețea și conexiune optimă. Pot fi influențate de frecvență și lățimea de bandă. Pentru acest lucru trebuie ca operatorul de telefonie mobilă să specifice aceste lucruri.

Pe parcursul anului 2020, Samsung va pune accentul pe integrarea de noi tehnologii precum AI și 5G. Este important ca 5G să ajungă în mâinile cât mai multor persoane și mai important este crearea de experiențe valoroase cu aceste tehnologii. Știm, de exemplu, că mai nou departamentul foto a devenit cel mai important factor în alegerea unui nou smartphone. Cu seria Galaxy S20, Samsung a adus camerelor noi capabilități cu noua funcționare AI.

Este un bun exemplu care poate explica potențialul tehnologiei AI și 5G. Camerele aflate pe seria Galaxy S20 reunesc un software inovator cu hardware de ultimă oră. În acest fel puteți fotografia tot ce vedeți în jurul vostru și să vă împărtășiți fotografiile și clipurile video înregistrate cu prietenii. Iar 5G va accelera acest lucru pentru a permite noi și extraordinare experiențe.

Mai avem de parcurs un drum lung până 5G își va arăta întregul potențial

5G oferă viteze de descărcare a datelor de 10 ori mai rapide decât 4G LTE. Acest lucru va ajuta la crearea de noi industrii și tehnologii, la care majoritatea nu s-au gândit încă, spune site-ul PhoneArena. Țările care vor avea acoperire 5G vor fi primele care vor beneficia de un nou boom economic.

Pentru persoanele care folosesc smartphone-uri 5G, videoclipurile care necesită în prezent mai multe minute pentru descărcare, se vor se încărca instant pe un telefon 5G. De fapt, acesta este unul dintre avantajele folosirii unui telefon Samsung Galaxy 5G într-o rețea 5G, potrivit unei noi reclame lansate recent de Samsung. Momentul spotului coincide cu data de lansare oficială a celei mai recente serii-pilot a companiei, Galaxy S20. Noua linie este formată din trei modele, Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Toate cele trei telefoane sunt disponibile cu suport pentru 5G.

Totuși încă există un drum lung de parcurs până ca următoarea generație de conectivitate wireless să-și atingă potențialul.