Google Maps: actualizare importantă, primește trei funcții noi

227
Google Maps
Sursă foto: WinFuture

Google Maps – Hărți Google poate colecta mai multe date despre locurile căutate și vizitate. Acum Google are în plan să lanseze o nouă actualizare a acestei aplicații. Cu viitoarea actualizare, gigantul american de internet Google oferă trei noi modalități de a gestiona mai bine informațiile personale. Cronologia este ajustată, activitățile sunt revizuite și setările sunt simplificate.

Oricine și-a activat istoricul locațiilor pe Google Maps permite programului de navigare să creeze o arhivă cuprinzătoare de mișcare. După cum anunță acum Google, aceste date sensibile vor fi stocate în curând direct pe dispozitiv. De asemenea, compania scurtează setarea de ștergere automată de la 18 luni la trei luni. Vedeți pe I❤️Samsung cum să vă partajați locația în Google Maps pe un telefon Galaxy!

Cu toate acestea, utilizatorii pot crea în continuare o copie de rezervă în cloud – dar acum este opțional și nu mai este automat. Potrivit site-ului german WinFuture, Google subliniază că datele de aici sunt criptate în mod fiabil de la un capăt la altul, iar backup-ul cronologiei Maps nu este luat în considerare pentru limita de stocare a contului. Nu există informații precise despre lansarea noii actualizări. Cel mai probabil funcția va fi introdusă treptat pe Android și iOS „în următorul an”.

WinFuture este un site german fondat în 2000 cu sediul în Berlin, Germania. WinFuture oferă cele mai noi știri legate de lumea IT. De ani de zile, WinFuture ocupă este în top 10 reviste online germane IT cu cea mai mare audiență și acoperire.

Capacitatea de a gestiona activități în anumite locații va fi disponibilă în curând. După selectarea pe hartă, intrările pentru căutări, indicațiile de orientare, vizite și partajări pot fi șterse. Actualizarea corespunzătoare pentru iOS și Android ar trebui să aibă loc în „perioada următoare”. Vedeți pe I❤️Samsung cum să măsori o distanță cu Google Maps pe un telefon Galaxy!

Google adaugă apoi și noi funcții punctului albastru, adică afișarea locației curente. Dacă atingeți acest lucru, aveți acces direct la setările pentru istoricul locațiilor și cronologia. Aici puteți selecta, de asemenea, dacă acordați dispozitivului acces la locație. Actualizarea va veni „în următoarele săptămâni”, potrivit Google.