Google Play Games disponibil pe Samsung Galaxy Book în versiune beta

223
Google Play Games disponibil pe Samsung Galaxy Book in versiune beta
Sursa foto: sammobile.com

Dacă ai un laptop Samsung Galaxy Book sau orice alt PC cu sistem de operare Windows, avem o veste bună pentru tine de la Google. Gigantul american tocmai a anunțat că extinde Google Play Games pentru PC ca versiune beta deschisă. Aceasta înseamnă că mai mulți utilizatori vor avea șansa de a experimenta noua platformă unde pot juca jocuri Android pe computerele lor Windows 10 sau Windows 11.

Google a redus cerințele de sistem Windows și a adăugat mai multe jocuri pentru ca utilizatorii să le poată juca. Google Play Games pentru PC a fost lansat anul trecut. Noua platformă permite utilizatorilor să se bucure și să joace jocuri Android pe un computer cu Windows 11 sau 10. Anterior, a fost lansat într-o versiune beta închisă, făcându-l disponibil doar pentru o mână de utilizatori din câteva țări. Mai mult, trebuia să ai un PC de jocuri de mare putere pentru a avea acces la jocuri pe acesta.

Google Play Games în versiune beta pe Samsung Galaxy Book

Acum, potrivit SamMobile, Google a redus cerințele privind specificațiile și, practic, a slăbit pretențiile cu privire la acces. Acest lucru va face mai ușor să joci jocuri Android pe un computer Windows. Aparent, de acum înainte, nu va mai exista nicio listă de așteptare pentru a vă alătura programului beta pentru Jocuri Play pentru PC. Aceasta înseamnă că, dacă locuiți în regiuni acceptate, care includ Australia, Hong Kong, Coreea de Sud, Taiwan și Thailanda, vă puteți înscrie imediat. Deci dacă ai un laptop Samsung Galaxy Book te poți înscrie în programul beta Google Paly Games în aceste țări. Sunt informații că programul va fi extins și în alte țări, dar Google nu a confirmat nimic până acum.

Acum sunt acceptate și GPU-urile integrate, ceea ce va atrage mai mulți jucători la Google Play Games. Când Google a lansat Jocuri Play, la acel moment, doar 12 jocuri erau redate, confirmate prin diferite promoții. Google a extins acum lista de jocuri, iar Play Games acceptă peste 50 de jocuri Android diferite din genuri diferite. Toate aceste jocuri pot fi sincronizate între dispozitivele tale preferate. În plus, Google a reînnoit designul aplicației față de ultima dată.

Nvidia este o companie americană cu sediul în Santa Clara, California, fondată în 1993. Proiectează procesoare grafice profesionale și pentru jocuri, precum și cipset-uri pentru PC și auto. Nu are facilități de producție proprii, este o companie fabless.

Aplicația are acum o șină de navigare în partea stângă în loc de o bară de sus, cu elemente de design Material You. În ceea ce privește cerințele PC-ului Windows, acum nu mai e nevoie să ai un GPU pregătit pentru gaming de la Nvidia sau AMD. Acum GPU-urile integrate sunt și ele suportate, deschizând ușa pentru mai mulți jucători.