Google Play Games disponibil pentru laptopurile Samsung cu Windows 10

234
Google Play Games Samsung Windows Laptop
Sursa foto: via ultimatepocket.com

La începutul acestui an, Google a anunțat Jocuri Play pentru Windows, un serviciu care vă permite să jucați jocuri Android pe computerul dvs. Windows. Inițial, serviciul a fost disponibil într-un program beta închis în trei țări: Hong Kong, Taiwan și Coreea de Sud. Google a reușit să reducă cerințele minime de sistem, așa că acum un procesor quad-core, Windows 10 și grafică integrată este tot ce aveți nevoie pentru a începe. Acum Google Play Games este disponibil în beta pentru laptopurile Samsung Windows pe mai multe piețe.

Acum Google își extinde disponibilitatea Google Play Games în încă opt țări: Australia, Brazilia, Canada, Indonezia, Malaezia, Mexic, Filipine, Singapore, Thailanda și Statele Unite. În ultimele luni, creșterea catalogului de Google Play Games s-a accelerat cu multe titluri populare pentru mobil. Amintim aici doar 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom și Evony: The King’s Return, potrivit UltimatePocket. Toate aceste titluri și multe altele pot fi urmărite pe computerele Samsung Windows printr-o aplicație autonomă creată de Google.

Google Play Games pentru PC-urile Samsung cu Windows 10

Serviciul de jocuri a fost lansat inițial cu douăsprezece jocuri. Cu toate acestea, potrivit Ars Technica, acum sunt disponibile peste șaizeci de titluri de jocuri, inclusiv câteva jocuri populare, cum ar fi Genshin Impact. Google a reușit, de asemenea, să reducă cerințele minime de hardware pentru rularea Jocuri Play pe un computer cu Windows. Cu asta, tot ce aveți nevoie acum pentru a rula Jocuri Google Play pe computer este un computer sau laptop cu un procesor quad-core, grafică integrată și Windows 10.

În octombrie 2022 Windows 10 are o cotă globală de piață de 71,29%, potrivit Statcounter. Este urmat de Windows 11 cu o cotă de piață de 15,04% și Windows 7 cu 9,61%. Windows 8.1 are 2,45% iar Windows 8 are 0,69%.

Dacă locuiți în oricare dintre cele unsprezece țări menționate mai sus, puteți experimenta Google Play Games pe laptopul dvs. Samsung. Puteți descărca programul beta de pe site-ul oficial folosind contul Google pentru a vă conecta la platformă. Aplicația independentă Google Play Games pe Windows arată similar cu Google Play Store pe smartphone/tablet. Singura diferență este că are descrieri mai lungi pentru fiecare joc în parte. În plus, arată notificări asemănătoare Windows. De asemenea, poți obține Puncte Play pentru realizările tale în joc.

Lansarea Google Play Games vine după ce Microsoft a adus aplicații și jocuri Android în Windows 11 prin Amazon AppStore. Google a petrecut ani de zile creând un ecosistem de aplicații și jocuri Android și s-ar putea să nu vrea ca Microsoft să se distanțeze pe piața jocurilor pentru PC.