Google Play Games pe laptopurile Samsung cu Windows în unele regiuni

331

Google depune eforturi continue pentru a permite utilizatorilor să sincronizeze orice fac pe dispozitive. Google a surprins pe toată lumea în decembrie când compania a confirmat că lucrează la o modalitate oficială de a juca jocuri Android pe computerele Windows. În ianuarie, a anunțat că Google Play Games pentru Windows va fi disponibil în anumite regiuni în program beta. Acum, Google a început oficial să trimită invitații pentru Google Play Games pentru PC Windows.

Programul beta este live în Hong Kong, Coreea de Sud și Taiwan. Utilizatorii laptopurilor Samsung Galaxy Book se pot bucura și ei de această nouă funcție. Un clip video partajat pe Twitter arată interfața Google Play Games pe un computer Windows împreună cu unele dintre titlurile de jocuri acceptate. Doar câteva titluri de jocuri Android sunt optimizate pentru această nouă platformă, cel puțin momentan, conform SamMobile.

Google Play Games pe laptopurile Samsung Galaxy Book

Așa cum s-a anunțat anterior, este o aplicație de sine stătătoare pentru Windows pentru computer, construită de Google, concepută pentru descărcarea și jucarea jocurilor Android din Play Store. Se pare că mai multe detalii vor fi dezvăluite în timpul „Google for Games Developer Summit”.

Jocurile Google Play includ jocuri Android precum Asphalt 9: Legends; Cookie Run: Kingdom; Gardenscapes; Homescapes; Idle Heroes; Mobile Legends: Bang Bang; Top War: Battle Games și altele. Compania Google a spus că va extinde serviciul în mai multe regiuni în zilele următoare. Fișierul executabil principal se numește „crosvm.exe”, ceea ce indică faptul că este o mașină virtuală oficială pentru sistemul de operare Chrome.

Gardenscapes este un joc de potrivire lansat în 2016 pentru Android și iOS. Până în 2019, Gardenscapes a fost desemnat al cincilea joc de puzzle cu cele mai mari încasări, generând 1,5 miliarde de dolari din achiziții în aplicație.

Gigantul serviciilor de internet a publicat și cerințele minime pentru Google Play Games pentru PC-uri cu Windows. Este vorba de minimum Windows 10 (v2004 sau o versiune ulterioară), un SSD, cel puțin 20GB spațiu de stocare și un GPU de clasă pentru jocuri. Google a menționat în mod special că PC-urile AMD cu mai puțin de 1GB VRAM și laptopurile Lenovo ThinkPad nu sunt compatibile cu serviciul său pentru jocuri pe Windows.

Deci, posesori de laptopuri Samsung Galaxy Book, sunt incluse aici mai multe modele, vor beneficia de Google Play Games.