Aplicația Google Weather reproiectată ajunge pe mai multe telefoane Galaxy

207
Aplicatia Google Weather
Sursa foto: androidpolice.com

Scriem de multe ori despre diversele aplicații de pe telefoane Samsung Galaxy, mai ales atunci cât sunt actualizare și primesc diferite noutăți. Zilele trecute aplicația Meteo Google – Google Weather a primit o reproiectare care face lucrurile mai simple. Noul design face vizualizarea mai ușoară a celor trei opțiuni meteo: astăzi, mâine și o perspectivă de 10 zile.

Redesignul nu mai este exclusiv pentru utilizatorii Pixel și începe să apară pe telefoanele Samsung Samsung și pe alte dispozitive Android non-Pixel. Google a dezvoltat un nou model de prognoză meteo numit Graphcast. GraphCast este un model AI pentru prognoza meteo globală mai rapidă și mai precisă. Este deja unul dintre modelele de prognoză de top și va fi folosit de oamenii de știință și specialiștii în prognoze meteo.

Google Weather a fost de multă vreme metoda de a decide rapid dacă iei cu tine umbrela sau trebuie să te îmbraci mai gros. Deși a fost întotdeauna de încredere, aplicația a primit în sfârșit o schimbare care simplifică designul. Utilizatorii de telefoane Google Pixel au fost primii care au primit noile funcții. Acum acestea ajung și pe telefoanele Galaxy.

Noua reproiectare a Google Weather a fost lansată pe Google Pixel în octombrie. Aplicația Google Meteo chiar dacă nu este cu adevărat o aplicație (deși începe să devină una) – se află pe aproape toate dispozitivele Android. Reproiectarea este o îmbunătățire semnificativă față de designul vechi. Singurul dezavantaj este că lansarea a fost lentă, foarte lentă. Din fericire, potrivit AndroidPolice, noul design a fost lansat și pentru dispozitivele Samsung Galaxy.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Reproiectarea face mai simplă vizualizarea celor trei opțiuni meteo: astăzi, mâine și o perspectivă de 10 zile. În locul vechiului design, care a schimbat filele pentru a schimba vizualizarea, noul design optează pentru o abordare mai simplă. Aspectul îmbunătățit păstrează prognozele orare și pe 10 zile pe aceeași pagină.

Utilizatorii pot derula în jos și se pot scufunda în viteze ale vântului, umiditate, UV și alte detalii despre vreme. Google Weather folosește în continuare Google Nowcast și Weather.com pentru prognoză și date. Cel mai important, Froggy, mascota meteo Google, a supraviețuit reproiectării și va continua să vă întâmpine ori de câte ori deschideți aplicația.

Sursă foto: via AndroidPolice

Chiar dacă noul design Google Weather a fost observată pe mai multe dispozitive Galaxy, nu este disponibil pe scară largă. Cel mai probabil reproiectarea Google Meteo va ajunge pe toate dispozitivele Galaxy până la sfârșitul anului. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați aplicația Meteo pe telefoane Samsung Galaxy!