Grandde Whole Bubble: o nouă mașină de spălat lansată de Samsung

735
Grandde Whole Bubblea o noua masina de spalat lansata de Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Recent Samsung a lansat o nouă mașină de spălat complet automată tip Grande Bubble. Aceasta are funcții îmbunătățite de spălare și igienă a rufelor. Grandde Whole Bubble de la Samsung va fi disponibilă în modele de mare capacitate între 16 și 23 kg. Mașina de spălat de 23 kg are cea mai mare capacitate dintre mașinile de spălat complet automate vândute în Coreea de Sud.

Samsung Electronics și-a extins tehnologia de spălare cu bule, care a fost apreciată pe scară largă pentru că a fost aplicată la mașinile de spălat cu tambur, la mașinile de spălat noi complet automate. Tehnologia de spălare cu bule aplicată mașinii de spălat Grandde Whole Bubble se caracterizează prin „Bubble Falls” creat de „Bulb Kit”, care maximizează puterea de spălare a detergentului lichid.

Grandde Whole Bubble cu noi tehnologii de spălare

Tehnologia cu bule rotește elicea prin presiunea apei și creează bule bogate amestecând bine apa, detergentul și aerul. În acest fel bulele de aer cad în rufe ca o cascadă și sunt absorbite rapid. În loc să primească toată apa deodată, este folosită funcția „Strong Washing+” de Grandde Whole Bubble. În acest mod apa este adăugată în etape, spălarea se poate face cu detergent de mare concentrație și îndepărtează mai bine murdăria.

În plus, „rafala de vânt tridimensională” implementată cu motoare duale DD (Direct Drive) și „Jet Shot”, clătește bine rufele cu fluxuri puternice de apă și vă permite să terminați spălarea în 31 de minute. Tehnologiile legate de igienă au fost consolidate pentru a reflecta interesul ridicat al consumatorilor pentru igienă. Filtrul de siguranță dublu este din oțel inoxidabil pe Grandde Whole Bubble. A fost astfel proiectat pentru a filtra scamele pe ambele părți ale filtrului. Este igienic și foarte ușor de scos, facilitând curățarea rapidă.

Intertek este o companie britanică de asigurare, inspecție, testare și certificare a produselor. Are sediul central în Londra, Anglia. A fost fondată în 1888! Are peste 42.000 de angajați în 100 de țări și peste 1.000 de reprezentanțe.

În plus, Grandde Whole Bubble are un mod de spălare cu sterilizare, care elimină peste 99,9% din bacterii. Acest sistem de sterilizare a fost certificat de Intertek, un organism de certificare internațional. Acest mod, în funcție de murdăria rufelor, utilizează temperaturi de peste 60°.

Se remarcă și designul mașinii Grande Whole Bubbe care ia în considerare utilizabilitatea. Panoul de control este aplicat pe partea din spate a produsului, reducând dificultatea de a scoate rufele. Panoul are un nou design înclinat care permite o operare mult mai confortabilă, fără a trebui să vă aplecați. Anul trecut Samsung a lansat și noi mașini de spălat cu uscător Grande AI.

Mașini de spălat mici cu o capacitate de 3Kg

Cu ocazia lansării mașinii de spălat Samsung Grandde Whole Bubble au fost lansate și două modele mai mici. Aceste mașini de spălat mici au o capacitate de 3 kg. Samsung a ținut cont de numărul mare de utilizatori care folosesc funcția de fierbere pentru o cantitate mică de rufe. Una este o „mașină de spălat mică de sterilizare” potrivită pentru întreaga familie.

Aceste modele pot folosi fierbere la 90° pentru sterilizare, spălare la temperaturi ridicate de 70° a materialelor din bumbac și spălare la 40°, spălare optimizată pentru hainele și lenjeria de bebeluși. Există și moduri de „haine pentru copii”, astfel încât să vă puteți gestiona rufele în diferite setări care se potrivesc situației.

Grandde Whole Bubble este disponibilă în patru variante, are capacități de 23 kg, 21, 19 și 16 kg. Conform Samsung Newroom, este disponibilă în trei culori: negru, gri și alb. Este disponibilă momentan doar în Coreea de Sud. Samsung nu a anunțat disponibilitatea în alte zone.