Samsung a lansat mașini de spălat „Grande AI” de capacitate mai mică

646
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Săptămâna aceasta Samsung a lansat o nouă serie de mașini de spălat cu uscător Grande AI. Noua serie este compusă din mașini de spălat de capacitate mai mică care pot fi instalate în spații mici. Samsung Grande AI este un produs premium care optimizează spălarea și uscarea în funcție de obiceiurile și mediul de spălare ale utilizatorului, cu tehnologie avansată de inteligență artificială.

Primul produs din această serie este o mașină de spălat de 10 kg și un uscător de 9 kg. Chiar la aceste dimensiuni și capacități mici, Grande AI menține funcțiile de inteligență artificială. Modelul de capacitate mică Grande AI, reflectă tendința de creștere rapidă locuințelor cu o singură persoană și nevoile consumatorilor care doresc produse premium mici, care pot fi instalate în spații mici.

Aceleași caracteristici cu cele existente pe modelele mari Grande AI

În comparație cu produsele existente Grande AI, înălțimea acestui nou produs este redusă cu aproximativ 22 cm atunci când este instalat în serie și cu aproximativ 17 cm când este instalat în paralel. În acest spațiul destinat acestuia poate fi utilizat mult mai eficient. Gabaritul noii mașini de spălat cu uscător Grande AI este calculat comparativ cu mașina de spălat de 23 kg (WF23T9500) și uscătorul de 16 kg (model DV16T9720).

Acest nou produs păstrează caracteristici care au fost aplicate produselor Grande AI de mare capacitate. Este vorba despre „AI Course Interlocking”, care setează automat cursul de uscare în funcție de programul de spălare. Are și „AI Habit Memory”, care își amintește și prioritizează opțiunile de spălare utilizate mai frecvent.

AI – Artificial Intelligence. Se pun tot mai multe întrebări de etică referitor la AI. Poate o mașină să aibă mintea, conștiința și stările mentale a ființelor umane? Poate să simtă emoții? Poate provoca vătămare intenționată? Doar viitorul va răspunde la aceste întrebări.

În plus, este posibil să instalați aceste mașini de spălat și uscătoare în serie verticală, orizontal în paralel sau separat. În funcție de spațiul avut la dispoziție puteți alege orice variantă. Funcțiile aflate pe noile modele Grande AI pot și folosite indiferent de metoda de instalare.

Noile produse Samsung foarte eficiente energetic

Noua mașină de spălat de 10 kg are funcția „Intrare detergent automat +”. Aceasta adaugă automat detergent și balsam adecvat pentru cursul și cantitatea de rufe selectate de utilizator. Cu funcția „Rufe personalizate”, AI reglează automat timpul de spălare și clătire prin detectarea nivelului de contaminare al rufelor.

Noul uscător Samsung de 9 kg are un schimbător de căldură pe care consumatorii îl pot verifica și curăța direct. Are și funcția „Sterilizare cu aer +”, care elimină 99,99% din bacteriile prezente în rufe (E. coli, Pseudomonas aeruginosa și Staphylococcus aureus).

Noile produse Samsung Grande AI sunt din prima clasă energetică și vin în două culori, alb și gri, conform NewsSamsung. Prețurile în Coreea de Sud sunt de ~870 de euro pentru mașina de spălat și ~910€ pentru uscător. Samsung nu a specificat disponibilitatea acestor pe alte piețe.