Urmăriți TV gratuit pe telefonul Galaxy cu noua aplicație Samsung TV Plus

882
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a anunțat că aduce aplicația Samsung TV Plus pe smartphone-urile Galaxy. Este un serviciu care anterior a fost disponibil doar pe televizoarele inteligente Samsung produse între 2016-2020. Aplicația își face acum drum pentru mai multe smartphone-uri Galaxy. Aplicația va fi disponibilă pentru descărcare din Galaxy Store și Google Play Store.

Samsung TV Plus oferă spectatorilor acces la emisiuni gratuite și conținut proaspăt de pe 135 de canale TV. Serviciul a fost anterior disponibil complet gratuit pentru proprietarii de modele Samsung Smart TV și acum este extins la smartphone-urile Galaxy ale companiei.

Samsung TV Plus vine pe smartphone-urile Galaxy

Samsung TV Plus este diferit de orice alt serviciu de streaming. Serviciul este limitat doar la dispozitivele proprii ale companiei și le oferă TV gratuit, fără reclame sau alte anunțuri atașate. Utilizatorii de telefoane Galaxy nu trebuie să descarce nimic în afară de aplicație. Nu trebuie să introducă detaliile cardului de credit, să cumpere un abonament sau un dispozitiv suplimentar pentru a accesa Samsung TV Plus.

Totul este livrat printr-o aplicație dedicată care a fost disponibilă anterior pentru televizoarele companiei. O nouă aplicație va fi disponibilă pentru smartphone-urile Galaxy selectate începând de azi. Doar cei care dețin un dispozitiv din seria Galaxy Note 20, S20, Note 10 sau Galaxy S10 vor putea folosi aplicația.

Este surprinzător faptul că vedeta recent lansată, Samsung Galaxy Z Fold 2, nu se află pe listă. Credem că acesta cu ecranul său uriaș în format tabletă ar fi fost perfect pentru o vizionare casuală a televizorului.

CBSN – Columbia Broadcasting System News este un canal de știri video în flux, lansat pe 6 noiembrie 2014. CBSN are programe originale care nu sunt disponibile în altă parte, precum Red & Blue cu Elaine Quijano și The Takeout cu Major Garrett.

Nu o să vedeți pe rețele de cablu TV Plus, chiar dacă oferă o listă respectabilă de canale și emisiuni. Lista de 135 de canale de pe serviciul Samsung include canale precum CBS News, Bloomberg TV+, ET Live, BeINSPORTS XTRA, FOX SOUL, Science TV și multe altele. Este necesară o conexiune la internet pentru a transmite în flux conținutul. Este posibil să intervină și unele restricții geografice pentru utilizatorii din afara Statelor Unite, conform SamMobile.