Aplicația Hand Wash pe Galaxy Watch vă amintește să vă spălați mâinile

1459
Sursa Foto: via tizenhelp.com

În condițiile actualei pandemii de COVID-19 este necesar să vă spălați mâinile în mod regulat. Medici  spun că germenii coronavirusului intră în corp atunci când, cu mâinile murdare, atingem ochii, nasul și gura. Este motivul pentru care OMS le recomandă tuturor să se spele pe mâini și să-și facă o igienă adecvată. În acest sens luna trecută Samsung a lansat aplicație Hand Wash pentru ceasurile sale inteligente Galaxy Watch.

Tehnologia poate juca un rol foarte important în situația pandemiei actuale. În martie, Apple a lansat aplicația pentru spălarea mâinilor pentru a motiva utilizatorii Apple Watch să se spele pe mâini. Ulterior, Wear OS & Garmin au lansat aceleași aplicații pentru a le aminti utilizatorilor despre igiena necesară. În cele din urmă, conform TizenHelp și Samsung a făcut o astfel de mișcare și a lansat aplicația Hand Wash pentru utilizatorii de Galaxy Watch.

Hand Wash oferă un feedback haptic după 25 de minute de spălare

Aplicația Samsung Hand Wash – Spălarea mâinilor, vă va aminti la fiecare două ore să vă spălați pe mâini. A fost dezvoltată de inginerii de la Samsung Research Bangalore. A fost lansată luna trecută cu o actualizare pe toate ceasurile Samsung Galaxy. Aplicația Hand Wash – Spălarea mâinilor solicită utilizatorilor să-și spele mâinile, un atribut preventiv cheie pentru a rămâne în siguranță. Aplicația este acum disponibilă la nivel global pentru toate ceasurile inteligente Samsung Galaxy.

În conformitate cu programul dvs., puteți edita un anumit calendar și program de spălare a mâinilor. Aplicația Hand Wash urmărește timpul de spălare și oferă utilizatorilor un feedback haptic după 25 de secunde de spălare. După ce vă aflați la chiuvetă, cronometrul va începe, cinci secunde pentru aplicarea săpunului și 20 de secunde pentru spălare. Galaxy Watch păstrează datele și înregistrările și puteți vedea istoricul săptămânal sau lunar de spălare a mâinilor.

Samsung Health este o aplicație gratuită dezvoltată de Samsung. A fost lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Samsung Health servește pentru a urmări diferitele aspecte ale vieții care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul.

Galaxy Watch, Galaxy Watch Active și Watch Active 2 sunt ceasuri inteligente rezistente la apă. Nu trebuie să vă scoateți ceasul în timp ce vă aflați la chiuvetă. Samsung Galaxy Watch Active este certificat cu rezistență 5ATM + IP68 și standardul militar american MIL-STD-810G. Smartwatch-ul Galaxy Watch a fost premiat cu Global Mobile Awards la Mobile World Congress 2019 Barcelona.

Samsung a prioritizat întotdeauna durata bateriei în ceasurile sale inteligente, iar Galaxy Watch Active 2 este excelent în această privință. Ceasul poate dura 36 de ore cu Always-on Display activat și până la trei zile fără el. Watch Active 2 este cel mai bine vândut smartwatch Samsung.