Difuzoarele Harman Citation și difuzorul JBL JR Pop, la IFA Berlin

1116

Harman Kardon a prezentat la IFA 2018 Berlin, întreaga serie de difuzoare Citation. Despre difuzorul inteligent Citation 500 am scris zilele trecute, gama completă Citation are un design uniform și elegant, cu scopul de a se integra fără probleme în orice stil de acasă sau decor.

O altă lansare vine de la JBL. JBL JR Pop este un difuzor portabil Bluetooth destinat direct celor mici. Colorat, portabil și robust, este conceput pentru a fi rezistent la manipulările copiilor, care îl pot folosi fără probleme, fără ca acesta să aibă de suferit.

Reamintim că ambele companii, atât Harman International Industries cât și JBL, au fost cumpărate de Samsung Electronics și sunt parte a companiei high-tech sud-coreene.

Noile difuzoare de la Harman Kardon sunt și ele inteligente – cu Asistentul Google, ceea ce înseamnă că puteți să puneți diferite întrebări difuzoarelor din gama Citation, să le trasați anumite sarcini și multe altele. Acestea au, de asemenea, un touchscreen LCD de înaltă rezoluție și încorporat Chromecast, player media digital dedicat Google, care se poate conecta la o serie de platforme audio streaming, inclusiv Spotify și Google Play.

Gama de produse Citation include difuzoarele de masă, o bara de sunet, un subwoofer și o pereche de difuzoare turn, toate disponibile în design țesătură din lână gri sau negru. Difuzoarele pot fi utilizate individual, configurate pentru a construi un sistem de sunet puternic de 5: 1 sau pot fi folosite în diferite camere ale casei casei, fiecare difuzor putând să redea diferite piese în diferite camere.

Primul difuzor experimental cu bobină mobilă, denumit și dinamic, a fost inventat de Oliver Lodge în 1898. Principiul bobinelor utilizate în prezent în difuzoare a fost brevetat în 1924 de Chester W. Rice și Edward W. Kellogg. Alexander Graham Bell, Ernst Siemens și Thomas Alva Edison au brevetat și ei diferite tipuri de difuzoare.

Toate difuzoarele din seria Citation vor fi disponibile pentru precomenzi de pe site-ul Harman Kardon începând cu luna octombrie. Prețurile aproximative sunt următoarele: Citation One va costa în jur de 230 $, Citation 100 va avea un preț de 360 USD, Citation 300 aproximativ 450 USD, Citation 500 preț 750 USD și Citation Bar aproximativ 1.030 $. Citation Sub vine la aproximativ 900 $, Citation Tower (difuzorul turn) de la 2.700 $ și Citation Surround 520 $.

JBL JR Pop este un difuzor portabil, special făcut pentru ca tinerii să se bucure de melodiile lor, fără a vă deteriora boxele profesionale JBL. Nu este un dispozitiv de calitate audiofilă dar, are multe caracteristici care îi vor satisface pe cei mai mulți dintre copii: foi de autocolant pentru personalizare, un mâner de transport și lumini multicolore pentru petrecerile copiilor. Este, de asemenea, perfect pentru plajă și ștrand, fiind atât portabil cât și impermeabil cu un rating IPX7.

Sunt disponibile patru opțiuni de culoare pentru JBL JR Pop – roz, roșu, turcoaz și purpuriu – pentru a fi în ton cu hainele colorate purtate de tineret. Prețul este de aproximativ 40 $, relativ decent pentru orice portofel. Nu se știe încă data lansării, dar zvonurile spun că va fi gata la timp pentru Crăciun.

SURSĂTechRadar