Acasă Stiri Harman prezintă cel mai scump difuzor inteligent, este fără Bixby

Harman prezintă cel mai scump difuzor inteligent, este fără Bixby

Harman Kardon lansează cel mai scump difuzor inteligent și acesta vine fără asistentul inteligent al companiei Samsung, Bixby. Citation 500 este, din punct de vedere tehnic, primul difuzor inteligent premium al mărcii audio Harman Kardon, alimentat de asistentul virtual și inteligent Google Assistant.

Acesta va fi prezentat pentru prima dată la IFA Berlin 2018 și va fi disponibil pentru precomandă în Europa la sfârșitul lunii septembrie. Citation 500 are un preț de aproximativ 700 USD.

Harman International Industries deține și marca JBL și, în mod ironic, ambele companii americane sunt, la rândul lor, deținute de Samsung. Ceea ce este și mai ciudat este faptul că Harman Kardon a lansat anterior difuzoare inteligente atât cu funcționalitate Cortana cât și cu Alexa.

Citation 500 este cel de-al treilea difuzor inteligent al lui Harman Kardon, dar este primul din gama „de lux”. Compania deținută de Samsung încă nu a lansat un difuzor Bixby, însă a lansat deja un model compatibil Alexa, numit Allure, care costă 250 de dolari și unul cu asistentul Cortana, pe Invoke la un preț de 200 de dolari.

Difuzorul Citation 500 vine în opțiuni de culoare de lână gri și negru, similar cu difuzoarele originale Google, parcă învelite în țesătură. Ceea ce nu este similar este costul: Citation 500 are un preț de 700 $. Acesta este cu aproximativ 300 de dolari mai scump decât Google Home Max, făcându-l unul dintre cele mai scumpe difuzoare cu Google Assistant.

IFA Berlin (Internationale Funkausstellung Berlin). Este una dintre cele mai vechi expoziții industriale din lume și se desfășoară anual în capitala Germaniei, atrăgând peste 1.800 de expozanți din întreaga lume. Prima ediție a avut loc în anul 1924.

Citation 500 este destul de masiv și puternic are difuzoare stereo de 200 W și poate suporta streaming audio de înaltă definiție de 24 biți / 96 kHz. Are un panou LCD tactil colorat în partea de sus a boxei pentru a controla redarea, deși cu ajutorul asistenței Google Assistant, puteți să folosiți vocea pentru a solicita muzică De asemenea, puteți utiliza difuzorul ca un hub inteligent de acasă pentru funcții precum controlul luminilor sau al termostatului de temperatură.

Peste câteva zile la IFA Berlin 2018 difuzorul Citation 500 va fi prezentat publicului și atunci vom ști toate datele tehnice ale acestui difuzor de lux.

SourceTheVerge

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...