HARMAN a lansat „JBL Free”, căști wireless în ureche în India (disponibile și în România)

2072

HARMAN International, a anunțat lansarea căștilor wireless JBL Free în India. JBL Free este un set de căști cu adevărat fără fir, în ureche, pentru o experiență completă fără a folosi mâinile. Samsung Electronics Co. Ltd. a achiziționat Harman International în martie 2017 pentru suma de 8 miliarde de dolari.

Pentru fanii din România ele sunt disponibile prin Quick Mobile.

JBL Free promovează experiența de ascultare cu un sunet superior, versatilitate și aspect elegant. Căștile fără cordon încurajează iubitorii de muzică să se despartă de cabluri și fire pentru o mișcare cu adevărat nerestricționată„, a declarat Sumit Chauhan, vicepreședinte Lifestyle Audio, HARMAN India.

Așa cum este tipic pentru majoritatea produselor JBL, căștile JBL Free sună excelent atunci când sunt presate corespunzător în ureche. Sunetele înalte se aud foarte bine, iar basul este proeminent. Căștile au un design certificat IPX5 rezistent la stropire, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie rezistente împotriva transpirației și a ploii. Căștile pot fi folosite fie perechi, fie numai una singură când vreți să auziți ce se întâmplă în jur. Pentru a asigura o potrivire impecabilă și sigură, sunt incluse trei tipuri de mărimi pentru urechi și două vârfuri de protecție din cauciuc, pentru un confort și o utilizare mai bună. Utilizatorii pot schimba acestea între ele pentru combinații de diferite dimensiuni.

Căștile JBL Free oferă 24 de ore de utilizare combinată, o ascultare continuă timp de până la 4 ore cu o putere de rezervă de 20 de ore din carcasa inteligentă de încărcare. Carcasa ușoară este echipată cu o baterie încorporată, permițând ascultătorilor să reîncarce în 15 minute, suficient pentru a asculta o oră de redare de muzică. Căștile JBL Free au un microfon încorporat pentru apeluri telefonice prin atingerea unui buton.

JBL este o companie americană fondată în 1946 care produce difuzoare și electronice asociate. Există două divizii independente în cadrul companiei – JBL Consumer și JBL Professional. Prima produce echipamente audio de consum, cealaltă produce echipamente profesionale. JBL este deținută de Samsung Electronics prin filiala sa Harman.

Căștile sunt dotate cu Bluetooth, astfel încât utilizatorii să poată conecta dispozitive inteligente și să se bucure de o experiență complet hands-free. Cu o ergonomie confortabilă căștile JBL Free oferă folosire de lungă durată pentru o bucurie maximă și discretă pe tot parcursul zilei. Construite cu materiale rezistente la transpirație și apă, cârligele rezistă oricăror situații, indiferent dacă sunt precipitații pe drumul spre lucru sau transpirați intens la sala de sport.

Setul de căști JBL Free, este disponibil în alb / negru în India, la un preț de aproximativ 125 € și este la vânzare pe platforma de comerț electronic a companiei Harman, pe diverse canale online și de vânzare cu amănuntul și la peste 350 de magazine ale brandului Samsung din toată India.

Căștile JBL Free sunt compatibile cu smartphone-uri, tablete și computere.

SURSĂSamsung News