Harman Kardon Enchant 800 – un soundbar cu un sunet incredibil

1066
Harman Kardon Enchant 800 un soundbar incredibil
Sursa Foto: Harman Kardon

Nu toți ne permitem sisteme audio mari, de efect pentru a ne impresiona prietenii și cunoștințele. Dacă sunteți într-o astfel de situație sunt pe piață o mulțime de bare de sunet excelente la un preț rezonabil. O bară de sunet poate face muzica sau sunetul unui film de excepție, pentru un divertisment acasă de neuitat. Un astfel de soundbar este Harman Kardon Enchant 800.

Barele de sunet sunt la modă acum, oferind o alternativă mai simplă la configurațiile tradiționale ale sistemului de sunet surround. Aproape fiecare producător de tehnologie are lansată și o bară de sunet sau două și nu vorbim aici de mărci audio dedicate precum Sonos, Denon, Harman sau JBL. Nici Samsung nu face excepție.

Harman este o companie americană care proiectează și produce produse conectate pentru producătorii de automobile, consumatorii și întreprinderile din întreaga lume, inclusiv sisteme de mașini conectate, produse audio și vizuale. Din 2017, compania este o filială independentă a Samsung.

Harman în sine este și o companie de calitate, produsele audio ale companiei prezentând unele dintre cele mai bune tehnologii din 2020. Singura plângere majoră este că uneori basul este mai scăzut. Dar acest lucru nu scade aproape deloc din calitatea produselor Harman. Lansată în 2019 Harman Kardon Enchant 800 este o bară de sunet incredibilă.

Harman Kardon Enchant 800, o bară de sunet de excepție

Soundbar-ul Harman Kardon Enchant 800 beneficiază de MultiBeam. Este o tehnologie exclusivă care livrează un sunet surround incredibil, fără boxe sau fire. Enchant 800 oferă opt canale audio cu șase woofere de 2 inch și două tweetere de 1 inch. Cu acest soundbar obțineți efectul complet de sunet surround fără a fi nevoie de difuzoare și fire suplimentare. Auziți toate detaliile interesante din emisiunile TV, muzică, jocuri și filme. Are de bas profund și sunet bogat și complet pentru muzică, filme și jocuri fără nevoia de a adăuga un subwoofer.

Grație Google Chromecast Built-in, ascultați sunet de calitate de pe multe servicii de streaming, fără Wi-Fi. Echipat cu conexiuni HDMI și compatibilitate 4K, soundbar-ul Harman Kardon Enchant 800 are un design frumos, pentru a fi sursa de distracție a tuturor device-urilor tale.

Chromecast este partenerul perfect pentru utilizatorii de Android. Nu este la fel de avansat ca AirPlay 2, fără posibilitatea de a lucra ca parte a unei configurări multi-difuzoare, dar este totuși o modalitate mult mai ușoară de conectare la difuzor în comparație cu Bluetooth. Totuși, Bluetooth este încă acolo pentru dispozitive – cum ar fi laptopurile – care nu acceptă redarea Chromecast sau AirPlay 2.

La fel ca majoritatea barelor de sunet, Harman Kardon Enchant 800 este lat și subțire, măsoară 86 x 12,5 x 6,5 centimetri. Are o greutate de 4,3 kg. Se potrivește perfect sub ecranul majorității televizoarelor montate pe un stand. Dacă televizorul dvs. este montat pe perete, bara de sunet poate fi montată sub acesta cu hardware-ul inclus.

Enchant 800 are cinci moduri de sunet presetate

Folosind procesoare sofisticate de semnal digital și drivere de declanșare laterală care direcționează unele sunete să se reflecte de pe pereți, Harman Kardon Enchant 800 este destinat să creeze un câmp de sunet surround 5.1 din fluxurile de biți Dolby Digital și DTS.

Enchant 800 oferă cinci moduri de sunet presetate – Standard, Muzică, Film, Voce și Personal. Acestea ajustează EQ pentru diferite tipuri de conținut. Modul Voice îmbunătățește dialogul, în timp ce modul Personal începe identic cu modul Standard, dar poate fi personalizat cu diferite niveluri de bas și memorat în cinci moduri independente. Celelalte moduri de sunet pot fi modificate, dar nu pot fi stocate.

Enchant 800 combină simplitatea instalării și furnizarea de streaming cu o performanță de sunet elegantă, rafinată și energică. Toate acestea depășesc fără probleme multe din barele de sunet de acest nivel. Merită cumpărată!

Caracteristici soundbar Harman Kardon Enchant 800:

  • Putere audio maximă 180W
  • Sunet surround MultiBeam
  • Google Chromecast încorporat
  • Intrare HDMI 4K
  • Moduri de sunet presetate: Standard, Muzică, Film, Voce și Personal
  • Compatibilitate telecomandă TV
  • Profil Bluetooth A2DP v1.3 / AVRCP v1.5
  • Compatibilitate media USB, Bluetooth 4.2
  • Compatibilitate rețea Wi-Fi 802.11b / g / n / ac (2.4G / 5G)
  • Conectori intrare – optic, analog, USB, HDMI, Wi-Fi
  • Culoare neagră