Harman are cel mai bun sunet auto din clasa sa în sondajul JD Power

561
Sursa Foto: Genesis Korea

Harman Korea a fost desemnat cel mai bun furnizor de sunet auto de către compania americană JD Power. Compania JD Power realizează sondaje privind satisfacția clienților, calitatea produselor și comportamentul cumpărătorilor în privința automobilelor. JD Power a afirmat că Harman este pe primul loc pentru înaltă calitate a produselor sale în satisfacția clienților.

Harman International este acum o filială a Samsung. Compania americană a fost cumpărată de gigantul tech sud-coreean în anul 2017 pentru suma de 8 miliarde de dolari. Harman are mai multe mărci premium care includ printre altele pe Bang & Olufsen, JBL, Mark Levinson, AKG sau Infinity.

Harman și calitatea incontestabilă a calității produselor sale

Potrivit companiei Harman, filială deținută în totalitate de Samsung Electronics, sistemele sale de difuzoare marca Revel și Lexicon au primit distincții de top în studiul JD Power 2020 SUA Multimedia Quality and Satisfaction Study, efectuat recent de compania americană. Boxele Revel sunt în sistemul audio la Lincoln Navigator, iar boxele Lexicon sunt în Genesis G70. Genesis G70 este un sedan compact cu patru 4 uși fabricat divizia de automobile de lux Genesis, o filială a Hyundai. În 2020, marca HARMAN AKG a fost numită sistemul audio exclusiv pentru Cadillac Escalade 2021.

Studiul JD Power US Multimedia privind calitatea și satisfacția, măsoară experiența unui proprietar de vehicul în privința sistemului audio auto. Sunt luate în calcul calitatea, designul și performanțele sonore ale difuzoarelor din sistemul de sunet aflat pe un autoturism.

JD Power este o companie americană de analiză a datelor și informații de consum fondată în 1968 de James David Power III. Firma are sediul central în Troy, Michigan, SUA. Este cunoscută pentru cercetările sale privind satisfacția clienților în privința mașinilor noi.

Harman a câștigat categoric, mai ales în categoria premium, conform The Korea Herald. Majoritatea proprietarii de vehicule care au participat la sondaj au acordat ratinguri ridicate companiei Harman pentru calitate și satisfacția produselor. Subsidiara Samsung a fost aleasă de utilizatorii de autovehicule premium din segmentul mic, mijlociu, mare și segmentul de autovehicule compacte.

Studiul JD Power privind calitatea și satisfacția audio pe autovehicule din 2020 se bazează pe răspunsurile a 87.282 de cumpărători și proprietari de vehicule noi din anul 2020 din SUA. Proprietarii au fost chestionați după 90 de zile de la data cumpărării mașinii, din februarie până în mai 2020, potrivit Harman.