Funcția „Heads Up” în curând pe telefoanele Samsung Galaxy

337
Functia Heads Up in curand pe telefoanele Samsung Galaxy
Sursa Foto: via SamMobile.com

Inițiativa Google pentru bunăstare digitală – Digital Wellbeing este activă de mai bine de trei ani. Cu acesta compania americană a făcut o treabă mai mult decât decentă actualizând-o permanent cu noi funcții. Acum o nouă funcție vine la Digital Wellbeing, este numită Heads Up și va face mai ușoară navigarea pe străzile orașului cu un smartphone în mână.

Sigur această bunăstare digital se adresează în primul rând telefoanelor cu sistemul de operare Android. Aici Samsung este șeful la nivel global. În acest fel utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy vor beneficia cel mai mult de noua funcție Heads Up – Capetele sus sau atenție!

Telefoanele Samsung Galaxy vor primi funcția Heads Up

Un nou videoclip pe canalul oficial YouTube Android prezintă o funcție numită „Heads Up”, conform SamMobile. În esență, este o funcție de avertizare când sunteți pe străzile orașului. Capul sus vă avertizează să priviți în jur când sunteți afară, ca să nu vă loviți din greșeală de ceva sau de cineva. Alternativ, veți primi, de asemenea, o solicitare pe ecran care vă atenționează să acordați atenție împrejurimilor dvs. în cazul în care va fi detectat un obstacol în apropiere.

Videoclipul ne spune, de asemenea, că Heads Up folosește date din giroscopul telefonului, senzorul de proximitate și serviciile de localizare pentru a determina locația unui obstacol. Va fi interesant să vedem dacă Heads Up funcționează și în interior. Va fi excelentă pentru cei care se lovesc frecvent de mobilă / pereți în timp ce navighează pe telefoanele lor.

Google Pixel este un brand de dispozitive electronice dezvoltat de Google cu sistemul de operare Chrome sau Android. Marca Pixel a fost introdusă în februarie 2013 și include laptopuri, tablete, smartphone-uri și diferite accesorii.

Google a declarat că noua funcție Heads Up va fi disponibilă în curând pe toate smartphone-urile cu aplicația Digital Wellbeing. Seria de telefoane inteligente Google Pixel a primit-o deja la începutul acestui an. În acest moment este lansată pe alte dispozitive printr-o actualizare. Este posibil ca în scurt timp funcția să ajungă și pe smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy.