Acasă Stiri Samsung a lansat "HERA W10", un ecograf cu ultrasunete, super-dotat

Samsung a lansat „HERA W10”, un ecograf cu ultrasunete, super-dotat

Congresul Mondial al Societății Internaționale de Ultrasonografie în Obstetrică & Ginecologie (ISUOG) are loc între 21 – 24 octombrie în Singapore. Congresul este la ediția cu numărul 28. Conform NewsSamsung, aici Samsung Medison a lansat un ecograf cu ultrasunete de ultimă generație HERA W10. Samsung Medison, o companie producătoare de echipamente medicale, este o filială a Samsung Electronics.

HERA este o nouă platformă premium, numele vine de la Hyper-aperture Enhanced Reconstruction Architecture. HERA încorporează noua tehnologie Crystal Architecture de la Samsung pentru a oferi tehnologii și capabilități avansate cu un nou nivel de calitate a imaginii. HERA combină Crystal Architecture cu o tehnologie avansată de traductor numită S-Vue. Acesta permite o creștere de 11 ori a puterii de procesare și de 10 ori viteza de transfer a datelor față de sistemul anterior Samsung. Este de așteptat să faciliteze examinarea sarcinilor cu risc crescut și diagnosticarea precoce a afecțiunilor anormale ale fătului.

Compania Samsung este mândră să introducă un nou sistem premium HERA W10 care îmbunătățește considerabil eficiența spitalelor„. A declarat Dongsoo Jun, președinte Health & Medical Equipment Business la Samsung Electronics și CEO al Samsung Medison. „Samsung va continua să furnizeze cele mai bune soluții posibile și să aducă schimbări semnificative în asistența medicală„.

Alături de HERA W10 Samsung Medison a prezentat și „HERA I10” – prototip al unui sistem de tip scaun cu ultrasunete, la ISUOG World Congress 2018.

Samsung Medison este lider mondial în domeniul dispozitivelor medicale, specializată în dispozitive de diagnosticare prin imagini. În 2011, Samsung Medison a devenit o companie afiliată a Samsung Electronics, integrând cele mai bune tehnologii IT, procesarea imaginilor, semiconductori și tehnologii de comunicare în dispozitive medicale.

Calitate excelentă a imaginii cu HERA W10

Caracteristicile ecografului HERA W10 oferă ultrasunete cu flux de lucru optimizat și mai multe informații, inclusiv:

  • Crystal Architecture – Oferă o imagine superioară cu tehnologia S-Vue, o nouă tehnologie de formare a fasciculului CrystalBeam și un motor avansat post-procesare CrystalLive.
  • ShadowHDR – Oferă o imagine suprimată în umbră, aplicabilă în mod special regiunilor puternic atenuate, cum ar fi capul fetal și coloana vertebrală.
  • HQ-Vision – Permite utilizatorilor să obțină imagini de înaltă rezoluție pentru a detecta detalii clinic importante.

În plus Samsung oferă pentru HERA W10 noi tehnologii exclusive Samsung:

  • MV-Flow – Oferă o vedere detaliată a fluxului sanguin în raport cu țesuturile sau patologia înconjurătoare, cu o rezoluție spațială și temporală îmbunătățită.
  • LumiFlow – Oferă o vizualizare tridimensională a imaginii vasculare continue și volumice.

Ecograful HERA W10 are un panou de comandă larg adaptat cu un mecanism pivotant. Permite intervalul de deplasare de 550 mm de la stânga la dreapta și 219 mm de sus în jos. HERA permite utilizatorilor să schimbe cu ușurință poziția butonului de pe ecranul tactil pentru fiecare mod și funcție.

În plus față de HERA W10, Samsung a prezentat un prototip de HERA I10, care are aceeași platformă ca HERA W10, dar cu un nou design ergonomic. HERA I10 are un sistem cu ultrasunete de ultimă generație, cu un design complet diferit, pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniu.

HERA I10 oferă o experiență confortabilă atât pentru medic cât și pentru pacient. HERA I10 elimină necesitatea de a schimba poziția corpului pacientului, se reglează automat pentru o poziție corespunzătoare la consultație.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...