Samsung confirmă pe „Hubble” și „Bloom” alias Galaxy S20 și Fold 2

810
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung confirmă pentru prima dată cele două dispozitive pe care le va lansa pe 11 februarie: „Hubble” și „Bloom”. Acestea sunt numele de cod intern din timpul dezvoltării pentru Samsung Galaxy S20 (Hubble) și ale noului telefon cu design clamshell Samsung Galaxy Fold 2 (Bloom).

La începutul acestei săptămâni, gigantul tech Samsung a anunțat oficial că va organiza un eveniment „Galaxy Unpacked” la 11 februarie. Că va fi lansată cu această ocazie seria Galaxy S20 ex S11, se poate ghici. Însă acum compania sud-coreeană Samsung este cea care a confirmat indirect ce telefoane va lansa cu această ocazie.

Samsung confirmă sosirea smartphone-urilor „Hubble” și „Bloom”

În unele țări vă puteți înregistra pe site-ul Samsung pentru a primi cele mai noi știri despre primul eveniment major de lansare din 2020. Acest lucru este posibil, de exemplu, pe pagina germană Samsung Unpacked, conform GalaxyClub. Oricine își lasă adresa de e-mail acolo și după ce o confirmă din nou, va primi cele mai noi știri despre acest eveniment. Această confirmare este cea care dezvăluie că este vorba de pre-înregistrarea pentru informații despre „Hubble” și „Bloom”. Hubble este numele telescopului spațial american plasat pe orbita Terrei. Caută printre alte și galaxii, altele decât cele Samsung!

Numele Hubble a apărut în toamna lui 2019. În acel moment, ne-am gândit că este vorba în special despre camerele foto de pe Galaxy S11 și cam toată lumea a gândit la fel. Se pare că este numele de cod intern al întregii serii Galaxy S20. Acesta va fi probabil numele final al dispozitivelor care sunt în prezent dezvoltate sub numărul de model SM-G98x.

Hubble este telescopului spațial american plasat pe orbită în jurul Pământului. Este plasat la 547 km deasupra Pământului și îl înconjoară tot la 97 de minute. De la lansarea lui în 1990 a devenit unul dintre cele mai importante instrumente din istoria astronomiei. Hubble este rezultatul unei colaborări între NASA și ESA.

Tot în toamna anului trecut a devenit clar că Samsung lucrează la un telefon pliabil, cu un design gen clamă. Acest dispozitiv poartă nu numai numărul de model SM-F700F, ci și numele de cod Bloom. Așadar, duo-ul „Hubble” și „Bloom” – așa cum era de așteptat, va fi prezentat într-adevăr la 11 februarie. Sigur că pe lângă ele vom mai primi accesorii pentru cele două, posibil o nouă brățară de fitness, pe Galaxy Buds+ și poate unul sau două modele mid-range.

Un mic chestionar trebuie completat pentru cei ce se înscriu pe site-ul Samsung

Puteți, de asemenea, să bifați pe pagina de pre-înregistrare ceea ce considerați că este important pentru smartphone-ul dvs. Ca de obicei, aceasta este o listă de caracteristici care, în ceea ce privește Samsung, se potrivesc tuturor noilor sale modele de top. În acest caz, vedem următoarele:

  • Funcții de divertisment
  • Tehnologie de ultimă generație
  • Productivitate
  • Aparat foto
  • Design
  • Totul este important pentru mine

Toate aceste caracteristici se vor regăsi în noile modele Galaxy S20 desigur, nu este nimic surprinzător. Cu toate acestea, gigantul tech nu menționează capacitatea și durata de viață a bateriei ca o caracteristică importantă. Și, după cum am constatat deja bateriile din viitoarele modele Galaxy S20 sunt destul de mari. Sigur că niciodată capacitatea și durata de viață a unei baterii de smartphone nu va fi suficientă!