Husă din piele Samsung cu clapă pentru telefoanele premium Galaxy S

337
Husa din piele Samsung cu clapa pentru smartphone-uri premium Galaxy
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung produce anual un număr foarte mare de modele de smartphone-uri. Pentru toate aceste dispozitive sunt dezvoltate și diverse accesorii opționale originale Samsung. Compania are o gamă relativ mare huse pentru smartphone-uri, există o husă potrivită pentru fiecare model de telefon. Se pare că producătorul sud-coreean va lansa în curând un nou tip de husă pentru telefon – Samsung Flap Leather Cover. Aceasta este o husă din piele, posibil o variantă extra luxoasă a husei din piele deja disponibilă.

La 3 martie 2022, Samsung Electronics a depus o cerere de marcă înregistrată la UKIPO (Organizația de proprietate intelectuală din Regatul Unit). Aceasta este o marcă comercială pentru numele „Flap Leather Cover”, conform colegilor noștri de la LetsGoDigital. Aplicația este încadrată în Clasa 9, cu următoarea descriere: „Huse din piele cu clapă pentru telefoane mobile; Huse din piele cu clapă pentru smartphone-uri.

O husă din piele pentru telefoanele Galaxy premium

Din descriere se poate concluziona că aceasta este o husă din piele pentru smartphone-uri. Numele „Flap” pare să se refere la o husă pe care o puteți deschide / închide. Asta ar însemna că și partea din față a telefonului este protejată. Samsung are deja o Husă din piele în gama sa, dar această husă protejează doar spatele dispozitivului.

Rămâne neclar pentru care modele de telefoane este destinată husa din piele cu clapă. Samsung poate introduce această carcasă în momentul lansării noilor telefoane din seria Galaxy A. În partea a doua a lunii martie sau poate mai repede, Samsung va lansa pe Galaxy A33 și Galaxy A53 și Galaxy A33. Apoi va urma cel mai mare model din seria Galaxy A: Samsung Galaxy A73. Galaxy A13, Galaxy A23, Galaxy M23 și Galaxy M33 au fost anunțate de câteva zile.

Cei mai mari producători de huse și carcase de protecție din lume sunt Spigen Inc., Otterbox, Ringke, Incipio și Poetic. Toate produc diferite huse de protecție din material textil, piele sau policarbonat, pentru diferite modele de telefoane.

Cu toate acestea, nu este de neconceput că va dura ceva timp înainte ca acest accesoriu opțional să fie introdus oficial. În cele din urmă, husa din piele deja disponibilă aparține huselor de telefon premium mai scumpe. Dacă Flap Leather Cover va fi o variantă foarte avansata, posibil să fie destinată modelelelor mai scumpe. Deci poate avea o altă dată de lansare.

Noua husă Samsung Flap Leather Cover va fi disponibilă în mai multe culori

Acum că seria Galaxy S22 este pe piață următoarele telefoane emblematice vor fi Samsung Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Pe vremea lui Galaxy Z Flip 3, Samsung a introdus și un nou tip de husă, Husa din Silicon cu Curea. O husă de telefon similară a fost introdusă ulterior și pentru modelele Galaxy S21 FE și Galaxy S22. A fost lansată și o husă din piele pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 – care protejează atât partea din față, cât și cea din spate a telefonului.

Dacă ne uităm la gama actuală de huse pentru gama S22, se observă că husa din piele este una dintre cele mai bine vândute. Nu trebuie să uităm că aceasta are un preț destul de ridicat: 55 euro. În această privință, pare a fi o mișcare logică a Samsung de a lansa o variantă suplimentară a acesteia.

Este de așteptat ca Samsung să lanseze, de asemenea, mai multe variante de culoare ale husei din piele cu clapă. De exemplu, actuala husă din piele este disponibilă în cel puțin două culori, în funcție de modelul de telefon. Culorile disponibile sunt potrivite cu culoarea carcasei, astfel încât să se potrivească perfect cu designul telefonului dvs.

SURSĂLetsGoDigital