Husele oficiale pentru seria Galaxy S22 au apărut înainte de lansare

611
Husele oficiale pentru seria Galaxy S22 au apărut inainte de lansare
Sursa Foto: mysmartprice.com

Dispozitivele din seria Galaxy S22 vor fi dezvăluite la Unpacked 2022 pe 9 februarie. Gama Galaxy S22, similară cu predecesorul său, va consta din trei modele – Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. Recent, cunoscutul leakster – Evan Blass a publicat mai multe materiale de marketing ale dispozitivelor din seria Galaxy S22.

Acum, Blass, prin intermediul forumului său substack, a publicat carcasele oficiale pentru gama Galaxy S22. Mai jos aruncăm o privire la husele oficiale ale dispozitivelor din seria Samsung Galaxy S22. Nu este prima dată și chiar este un lucru normal apariția înainte de lansare a imaginilor cu viitoarele huse dedicate următoarei serii emblematice.

Husele oficiale pentru seria Galaxy S22

Cea mai recentă scurgere dezvăluie că Samsung va oferi mai multe tipuri de huse pentru Galaxy S22 Ultra, conform MysmartPrice. Acestea includ huse din silicon, huse din silicon cu curea și huse în picioare (Standing Cover). Fotografiile publicate de Evan Blass prezintă huse obișnuite de silicon în opțiuni de culoare verde mentă, maro, negru și violet.

Husa din silicon cu curea va fi disponibilă în două opțiuni – Albastru (cu curea portocalie) și Alb (cu curea verde fluorescentă). Husele în picioare pentru S22 Ultra vor fi disponibile în opțiunile de culoare Clear (cu suport verde mentă/alb) și Negru (cu suport gri/negru). Acest tip de husă îți permite să vizionezi materiale video fără a ține telefonul în mână.

Cea mai scumpă husă de telefon din lume este Alexander Amosu, costă 2,7 milioane USD. A fost fabricată într-un număr limitat pentru Apple iPhone 6. Are 6.000 de diamante și un logo Alexander Amosu în relief cu litere de aur.

Samsung va oferi huse din silicon, huse în picioare și huse din silicon cu curea și pentru Galaxy S22 și Galaxy S22+. Husele din silicon pentru aceste telefoane vor fi disponibile în variantele de culoare roșu, negru, verde și albastru. Husa din silicon cu curea va fi disponibilă într-o singură opțiune de culoare – alb (cu curea verde). În același timp, husele în picioare vor fi disponibile în trei opțiuni de culoare Clear- clar (cu suport alb/mentă); violet (cu suport galben/violet); și negru (cu suport gri/negru).