Acasă Stiri Specificațiile detaliate ale camerelor la Galaxy S22 și Galaxy S22+

Specificațiile detaliate ale camerelor la Galaxy S22 și Galaxy S22+

Recent am publicat specificațiile complete ale camerelor foto la Samsung Galaxy S22 Ultra. Era o chestiune de timp până când să apară specificațiile complete ale camerelor și pentru Galaxy S22 și Galaxy S22+. Acum acest lucru s-a întâmplat.

Viitoarele modele S22 și S22+ ar putea avea același design de cameră spate Contour Cut ca seria Galaxy S21. Dar acum știm că vor fi diferențe între camerele de pe Galaxy S21 și Galaxy S21+ și modelele din seria Galaxy S22. Au fost informații anterioare că cele două modele S22 vor avea noul senzor Samsung ISOCLEE GN5 de 50MP la spate. Acum Ice Universe, confirmă mai mult sau mai puțin această informație.

Potrivit AndroidHeadlines, modelele S22 și S22+ vor avea o cameră principală de 50 megapixeli cu diafragma f/1,8. Aceste specificații se potrivesc perfect cu ISOCELL GN5, anunțat de Samsung alături de camera sa de 200 de megapixeli în septembrie.

Specificațiile camerelor spate pe Galaxy S22 și Galaxy S22+

Samsung ISOCELL GN5 folosește tehnologia de focalizare automată Dual Pixel Pro pentru o focalizare automată rapidă, în toate direcțiile. Senzorul dispune de tehnologia Samsung Front Deep Trench Isolation care îi permite să capteze și să rețină mai multă lumină. Camera de 50MP poate înregistra imagini de 12,5MP în condiții de lumină scăzută folosind binning de 2×2 pixeli. De asemenea, poate înregistra videoclipuri 8K la 30fps, videoclipuri 4K la 120fps și videoclipuri FHD la 240fps.

În afară de camera principală, cele două modele S22 vor folosi un senzor de 10MP pentru teleobiectivul 3x. Aceasta are 1/3,94 inch cu pixeli de 1,0 μm și o deschidere f/2,4. Totuși, obiectivul ultra-wide poate fi neschimbat față de seria Galaxy S21, cel puțin pe baza specificațiilor scurse. Ice Universe menționează o cameră de 12MP cu o amprentă de 1/2,55 inch și pixeli de 1,4 μm și o deschidere f/2,2.

Camera frontală ar putea rămâne neschimbată. Ne așteptăm la o cameră de 10MP megapixeli atât pe Galaxy S22, cât și pe S22+. Senzorul are o amprentă de 1/3,24 inch și are pixeli de 1,22 μm. Are o deschidere f/2,2.

Diafragma se referă la dimensiunea orificiului prin care lumina ajunge în camera foto. O valoare mai mică înseamnă o deschidere mai mare a diafragmei. Cu cât numărul „f” este mai mic, cu atât fotografiile sunt mai clare, mai luminoase fără alte artificii digitale.

Specificațiile camerelor la Galaxy S22 și S22+:

  • Camera principală 50MP: Samsung ISOCELL GN5; 1/1,57 inch; pixeli de 1,0 μm; diafragma f/1,8.
  • Camera ultra-wide 12MP: senzor de 1/2,55 inch; pixeli de 1,4 μm; f/2,2; FOV 120°.
  • Camera cu telefoto 3x de 10MP: senzor de 1/3,94 inch; pixeli de 1,0 μm; diafragma f/2,4.
  • Camera frontală 10MP: senzor de 1/3,24 inch; pixeli de 1,22 μm; diafragma f /2,2.

Lansarea seriei S22 va avea loc în februarie 2022

Despre seria Galaxy S22 s-a vorbit în oraș pe la colțuri în ultima vreme. Cum am scris mai sus, știm și specificațiile detaliate ale camerelor la Galaxy S22 Ultra. Zvonurile despre această serie sunt în creștere și, ca de obicei, vom ști totul desprea ea înaintea lansării oficiale. Telefoanele emblematice Samsung atrag atenția încă înainte de lansare la foarte multă lume, chiar și la „dușmani”. La urma urmei Samsung este cel mai mare furnizor de smartphone-uri la nivel global.

Cu toate acestea, în ciuda volumului tot mai mare de scurgeri, seria Galaxy S22 nu este încă aproape de lansare. Se spune că Samsung va amâna lansarea flagship-urilor de nouă generație până în februarie 2022, cu o lună mai târziu decât seria Galaxy S21 din acest an. În ianuarie Samsung dorește să introducă Galaxy S21 FE, tot amânat anul acesta. Problema actuală a deficitului de cipuri poate să fi cauzat și probleme de producție, forțând astfel Samsung să întârzie lansarea următoarei serii emblematice.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...