Huse pentru Galaxy S23 cu un sistem de atașare a accesoriilor

342
Huse pentru Galaxy S23
Sursa foto: via androidheadlines.com

A apărut un set de imagini cu huse pentru seria Galaxy S23, unde vedem ceea ce pare a fi un sistem de atașare a accesoriilor. Samsung a lansat ieri seria Galaxy S23 la evenimentul său Galaxy Unpacked din San Francisco. Odată cu noile telefoane sunt disponibile și noi huse de protecție, iar câteva astfel de accesorii oficiale se vor afla sub lumina reflectoarelor. Aceste huse pentru Galaxy S23 au un sistem de atașare a accesoriilor.

Potrivit AndroidHeadlines, se pare că vor exista astfel de huse-carcasă pentru cel puțin două dintre cele trei modele Galaxy S23. Pozele cu această husă, pentru Galaxy S23, au fost publicate de utilizatorul Twitter Sudhanshu Ambhore. Este descrisă ca o husă-carcasă robustă cu suport pentru noile telefoane emblematice Samsung. Pentru seria Galaxy S22 nu au existat astfel de huse.

Huse pentru seria Galaxy S23 – originale Samsung

Din ce vedem în fotografii par a fi, de asemenea, huse oficiale de la Samsung, deoarece marca Samsung este ștampilată pe spate. Cel mai probabil acest tip de huse pentru seria Galaxy S23 va fi disponibil pentru Galaxy S23, Galaxy S23 și Samsung Galaxy S23 Ultra. Totuși, cel mai intrigant este seria de atașamente pe care le vei putea fixa pe spatele carcasei.

Sursă foto: SammyFans

Doar două dintre tipurile de atașamente apar în fotografiile cu noile huse. Dar nu este greu de imaginat că Samsung iese cu o mână de mai multe opțiuni. Pe baza informațiilor din acest moment, această husă-carcasă robustă pentru gadgeturi are un suport și o opțiune de portofel. Suportul se pliază, dar este, de asemenea, asigurat cu un mecanism de deblocare pentru al menține pe loc atunci când nu este utilizat.

Portofelul Jaguar Embossed, produs de Stefano Ricci este cel mai scump de pe piață. Costă 38.000$ și este fabricat din piele de crocodil negru. Capul de jaguar aflat în relief pe față este realizat din cristal, iar fermoarul din aur roz.

Atașamentul pentru portofel este exact așa cum sună. Are un loc în care să-ți păstrezi cardurile și buletinul de identitate și, poate, puțini numerar. Mai interesant este modul în care aceste atașamente par să se lipească pe spatele carcasei. Din câte se pare, deși nu este confirmat, opțiunile variabile de accesorii se pot atașa magnetic acestei huse-carcasă.

În afara atașamentelor, carcasa arată atât robustă, cât și, în același timp, minimală. Are bare de protecție la colțuri și pare a fi făcut dintr-un plastic mai rezistent, probabil un tip de poli-carbonat. Există, de asemenea, o buclă în colțul de jos unde puteți atașa un șnur și altele. Nu este clar cât pot costa noul tip de huse de protecție Samsung. Probabil în scurt timp vom avea și informații despre preț.