Huse și S Pen-ul pentru Note 9 listate la vânzare pe piața din România

2907

Peste o săptămână, în 9 august 2018, la Barclays Center din New York City se va afla sub lumina reflectoarelor, ca o adevărată vedetă, Samsung Galaxy Note 9. Odată cu noul phablet probabil că Samsung va lansa și o nouă gamă de huse de protecție. Fiind o investiție destul de scumpă, un astfel de telefon, trebuie protejat.

Pe site-ul de vânzări cu amănuntul al firmei QuickMobile din România au fost afișate pentru comandă și vânzare mai multe modele de huse și un S Pen pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9.

QuickMobile este fondat în 2005 și este unul dintre cele mai mari site-uri de vânzări online din România, un site serios și de încredere cu furnizori de produse de calitate de la peste 150 de branduri din toată lumea.

Husele au prețuri cuprinse între 90 de lei și 200 lei (aproximativ 19 euro și 43 euro ). Sunt afișate cinci modele de huse de diferite culori, în ton cu nuanțele de culoare care vor fi disponibile pentru viitorul smartphone. Ne amintim că înainte de lansarea din primăvară a lui Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, site-ul QuickMobile a scos la vânzare huse pentru aceste două telefoane.

O altă noutate găsită pe site-ul QuickMobile este apariția la vânzare a unui stilou S Pen negru pentru Samsung Galaxy Note 9. Pentru acesta este afișat un preț de 110 lei, aproximativ 24 de euro.

Nu trebuie să uităm că S Pen-ul lui Note 9 va fi conform tuturor informațiilor, un accesoriu căruia Samsung i-a dat mare importanță, fiind supus unor îmbunătățiri substanțiale, venind cu super funcții. Amintim aici doar conectivitatea Bluetooth. Site-ul QuickMobile vinde acest accesoriu separat.

Prețurile pentru Europa pentru Note 9 sunt, conform mai multor zvonuri, peste 1.000 de euro, putând ajunge chiar la 1.300 euro pentru varianta cu stocare de 512 GB. Un preț de 200 de lei (aproximativ 43 de euro) sau 90 lei (aproximativ 19 euro) pentru o husă la Galaxy Note 9, nu este o investiție foarte mare raportat la prețul phabletului.