Acasă Stiri Huse de protecție Spigen pentru Samsung Galaxy Fold

Huse de protecție Spigen pentru Samsung Galaxy Fold

Samsung a afirmat cu ocazia MWC 2019 că Galaxy Fold a fost conceput și proiectat să se închidă spre interior. În acest fel ecranul intern de 7,3 inch este protejat atunci când Galaxy Fold este folosit în modul smartphone. Acest lucru este diferit de pliantul Huawei Mate X, care se pliază spre exterior. În acest caz cele două afișaje se deschid pentru a deveni o tabletă, ecranul fiind permanent în pericol. Nu știm cum se poate folosi o husă de protecție pentru pliabilul Huawei.

Samsung Galaxy Fold este un smartphone scump, costă aproape 2.000 de euro. Dacă veți cumpăra acest telefon Samsung, sigur se justifică și cumpărarea unei huse de protecție, conform PhoneArena. O asemenea investiție merită protejată! O husă pentru acest telefon nu este o sumă foarte mare raportată la prețul pliantului Galaxy Fold.

Discuții despre telefoanele pliabile au fost permanente începând de la informația că acestea sunt în lucru. O întrebare care a persistat în tot acest timp a fost „Cum vor fi proiectate și realizate husele pentru aceste telefoane?”. Acum știm că cel puțin trei astfel de huse sunt în lucru. Compania americană Spigen, lucrează la huse de protecție pentru Samsung Galaxy Fold, care, sperăm, vor funcționa cu designul unic al dispozitivului.

Compania Spigen lucrează la 20 de prototipuri de huse pentru Galaxy Fold

Site-ul britanic The Verge scrie că producătorul de huse Spigen a început deja să elaboreze modele de huse pentru Galaxy Fold. Spigen a început să dezvolte până la 20 de prototipuri de huse pentru telefoane pliabile înainte de anunțarea lui Galaxy Fold. Când dimensiunile exacte ale lui Galaxy Fold au fost în cele din urmă cunoscute, Spigen a creat un model al telefonului, astfel încât să înceapă testarea huselor. Spigen a trebuit să stabilească ce material ar fi cel mai bun pentru un telefon care se pliază și de deschide în mod repetat.

Conform informațiilor, Spigen intenționează să lanseze trei modele de huse pentru Galaxy Fold: Thin Fit, Ultra Hybrid și Tough Armor. Accesoriile vor fi fabricate din poliuretan termoplastic și policarbonat. De exemplu, husa Tough Armor pentru Galaxy Fold folosește o „structură constructivă specială pentru a rezista la îndoire”. Compania Spigen nu a dat mai multe detalii despre huse, așa că va trebui să așteptăm și să vedem dacă soluția Spigen funcționează.

Spigen, Inc. este o companie producătoare de accesorii pentru telefoane mobile cu sediul în Statele Unite. A fost fondată în anul 2004 și are sediul în Irvine, California, SUA. Spigen produce huse, protectori de ecran și alte accesorii pentru modelele populare de smartphone-uri.

Conform zvonurilor Spigen va comercializa aceste huse la aproximativ 20 de dolari. Fotografiile cu aceste huse pentru Galaxy Fold arată o decupare pentru ecranul extern de 4,6 inch și o decupare pentru configurarea camerei triple.

Spigen lucrează și testează husele pentru Galaxy Fold, însă intenționează să le lanseze înainte ca telefonul să intre în vânzare pe 26 aprilie. Se pare că și alte companii de accesorii, cum ar fi Zagg, lucrează la modele de huse pliabile. În plus, nu există nicio informație dacă și Samsung va lansa o husă originală pentru Galaxy Fold.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...