IFA 2021 Berlin va avea loc ca eveniment fizic, în ciuda pandemiei actuale

612
In ciuda pandemiei IFA 2021 Berlin va avea loc ca eveniment fizic
Sursa Foto: via winfuture.de

În timp ce actuala pandemie pare să mai se tempereze în mai multe țări din Europa pe fondul vaccinărilor, primim vești din Germania în legătură cu IFA 2021 Berlin. Organizatorii IFA 2021 vorbesc deja despre „cel mai bun mod de a depăși pandemia”. Cu această ocazie a fost anunțată organizarea expoziției de la Berlin în întregime ca eveniment fizic.

IFA 2021 Berlin va avea loc la centrul de expoziții al capitalei Germaniei între 3 și 7 septembrie 2021. „Acum că lumea este pe cale să depășească pandemia, organizatorii văd mult interes din partea companiilor și comercianților cu amănuntul din toate industriile. Aceștia doresc să se întoarcă la Berlin pentru a vedea produsele și inovațiile în acțiune”. Se arată într-un comunicat de presă emis de IFA 2021 Berlin.

80% din spațiul de expunere la IFA 2021 Berlin este rezervat!

Companiile mari și mici par a fi mulțumite: potrivit celor responsabili, 80% din unele segmente de expoziție au fost deja rezervate. Încă nu este clar cum va evolua situația vaccinării și a pandemiei COVID-19 în Germania. Manifestări de genul IFA 2021 Berlin sunt cunoscute pentru atragerea unui public mai tânăr și foarte numeros. Dar, conform Comisiei permanente de vaccinare din Germania – Die Ständige Impfkommission (STIKO), tinerii vor fi vaccinați anti COVID-19 în ultima etapă: „etape 6”. În prezent, guvernul federal intenționează să facă o ofertă de vaccinare a tuturor cetățenilor până pe 21 septembrie 2021.

În timp ce IFA Berlin va fi organizată la începutul lunii septembrie, Computex 2021 din Taipei, Taiwan, a fost anulată. MWC 2021 Barcelona, ​​pe de altă parte, este în continuare programat pentru perioada 28 iunie – 1 iulie. Cu toate acestea, multe companii bine-cunoscute și-au anulat participarea la MWC 2021, conform WinFuture. Nu știm dacă în final va avea loc. Alte conferințe pentru dezvoltatori, cum ar fi Conferința mondială pentru dezvoltatori (WWDC) a Apple și Google I / O, de asemenea, vor avea loc online în acest an.

Taipei este centrul politic, economic, educațional și cultural al Taiwanului. Este considerat a fi un oraș global și clasificat ca Alpha-City de GaWC. Aici au sedii Google, Microsoft, IBM, HSBC, Amazon, Apple și JP Morgan printre altele.

Măsuri stricte de siguranță pentru vizitatori și expozanți

Anunțul manifestării fizice a IFA 2021 Berlin pare să genereze un interes imens din partea tuturor companiilor. Organizatorii IFA 2021 din Germania nu au detaliat măsurile de siguranță pe care le va aplica. Totuși, ei vor colabora cu oficiali din domeniul sănătății pentru a „dezvolta concepte care să asigure siguranța vizitatorilor și expozanților”. Orice ar însemna asta.

Nu știm ce va prezenta Samsung la IFA Berlin din acest an. De obicei gigantul high-tech este unul dintre expozanții principali. Am scris în ultimul timp că este posibil să vedem aici pe Samsung Galaxy Z Fold 3 sau Galaxy Z Flip 3. Sigur că până atunci Samsung își poate schimba planurile și să vedem la Berlin și tablete, ceasuri inteligente, trackere de fitness sau electrocasnice.

Aici de obicei companiile anunță unele dintre cele mai bune telefoane și accesorii Android pentru a doua jumătate a anului. Organizatorii au anunțat, de asemenea, că IFA va găzdui pentru prima dată o conferință Tech Up for Women, care va reuni „directori de vârf, cercetători și experți”. Organizatorii cu siguranță nu se așteaptă să bată niciun record de prezență. Va trebui să vedem cum progresează lucrurile pe măsură ce ne apropiem de 3 septembrie.