La IFA Berlin 2019 Samsung sărbătorește 50 de ani inovație

884
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics marchează aniversarea de 50 de ani în cadrul IFA Berlin 2019, unde a ținut o conferință de presă. În cadrul acesteia a prezentat viziunea companiei în ceea ce privește inovația, conectivitatea și planurile de viitor.

Compania și-a luat angajamentul să: democratizeze tehnologia QLED 8K prin lansarea unei game complete de televizoare QLED 8K; să inoveze pe piața electrocasnicelor cu gama de frigidere personalizabile BESPOKE; să contribuie la avansul tehnologiei 5G cu Galaxy A90 5G și Galaxy Fold 5G. Aceste planuri ilustrează ambiția companiei de a-și îmbunătăți portofoliul cu produse și servicii special concepute pentru realitatea de azi și de mâine. IFA Berlin 2019 este prima ocazie.

Încă de la primul televizor alb-negru lansat de Samsung, în urmă cu aproape 50 de ani, am introdus tehnologii de vârf în toate electronicele și dispozitivele noastre mobile. Samsung va continua să lucreze pentru a-și respecta angajamentul de a aduce mai aproape de utilizatori inovațiile din industrie”. A declarat Benjamin Braun, Chief Marketing Office și vicepreședinte, Samsung Europe.

Gama completă Visual Display anunțată odată cu noul televizor QLED 8K de 55 inch

De la lansarea televizorului QLED 8K de anul trecut, achizițiile totale de televizoare QLED au crescut cu 200%. Acest interes pentru televizoarele QLED a însemnat mai mult de două milioane de unități vândute în întreaga lume de la lansare. Pentru a aduce îmbunătățiri gamei, televizorul QLED 8K de 55 inch (139,7 centimetri) se va alătura serie QLED. Acum sunt disponibile versiunile de 65, 75, 82 și respectiv 98 inch (248,92 centimetri).

Inch-ul este o unitate de măsură anglo-saxonă pentru lungime, folosită în special în SUA și în câteva state din Commonwealth, egală cu 25,4 mm. Cuvântul „inch” vine de la uncia latină. În timpul lui Edward al II-lea al Angliei, 1324, inch-ul a fost definit ca „trei boabe de orz, uscate și rotunde, așezate cap la cap, pe lungime”!

Televizorul QLED 8K de 55 inch va fi disponibil la nivel global din septembrie. Cu acest televizor, Samsung răspunde solicitărilor consumatorilor pentru o paletă mai mare de opțiuni în ceea ce privește televizoarele. În acest fel va oferi diferite versiuni de dimensiuni, potrivite pentru fiecare casă în parte. Noul model de 55 de inch vine cu beneficiile premium specifice gamei QLED 8K. O calitate inegalabilă a imaginii, cu accent pe detalii, 100% volum de culoare și tehnologie bazată pe inteligență artificială. Indiferent dacă utilizatorul urmărește conținut printr-un serviciu de streaming, un set-top box prin HDMI, USB sau chiar prin telefonul mobil conectat la TV, procesorul Quantum 8K recunoaște conținutul de rezoluție scăzută, convertindu-l la calitate 8K.

Electrocasnice BESPOKE pentru un stil de viață modern, la IFA Berlin

Pe măsură ce linia dintre piesele de mobilier și electrocasnice continuă să se estompeze, Samsung vine cu soluții ușor de personalizat. Acesta este motivul pentru care noile frigidere BESPOKE de la Samsung se lansează în Europa. Gândite ca unități modulare, aceste frigidere se integrează perfect în numeroase spații, fiind disponibile în mai multe dimensiuni. Frigiderul BESPOKE va fi disponibil cu o singură ușă sau cu până la patru uși.

Pentru acei utilizatori care își doresc să se bucure la maximum de bucătăria lor, Samsung lansează noul său cuptor cu abur multifuncțional Dual Cook. Gândit pentru a se integra în stilul bucătăriilor europene, cuptorul Dual Cook are un design nemaipomenit și face din gătit o activitate mult mai ușoară și mai inteligentă. Dual Cook oferă opt opțiuni de gătit diferite, disponibile prin intermediul Steam Assisted Cooking, toate modalități noi și sănătoase de a găti.

Având un impact real în viețile utilizatorilor, inovațiile aduse de Samsung în bucătăriile oamenilor contribuie la reducerea nivelului de deșeuri produse în gospodării. Compania a mers deja mai departe, astfel că în cadrul IFA 2019 a anunțat un parteneriat cu Whisk, un dezvoltator de platforme alimentare inteligente. Prin integrarea acestuia în electrocasnicele Samsung, ca de exemplu prin listele de cumpărături inteligente de pe frigiderele Family Hub, Samsung și Whisk fac experiența gătitului una mult mai plăcută, dar și mai prietenoasă cu mediul.

AirDresser, excelent pentru împrospătarea hainelor

Pe măsură ce locuințele devine din ce în ce mai compacte și din ce în ce mai mulți oameni se stabilesc în zonele urbane, Samsung gândește și proiectează produse care să se potrivească stilului de viață existent al consumatorilor. AirDresser, care seamănă cu un dulap sau cu o oglindă verticală, este un aparat pentru împrospătarea hainelor. Mai mult decât atât, Samsung lansează Air Purifier AX9500, primul sistem de purificare Wind-FreeTM din lume. Datorită designului său modular, se potrivește într-o varietate mare de locuințe. Filtrul său cu trei straturi, reduce prezența gazelor dăunătoare, a prafului și a alergenilor din aer.

Noul aspirator wireless POWERstick Jet va fi prezentat la IFA Berlin. Cu sistemul de filtrare HEPA în 5 straturi și durata de viață a bateriei de o oră, aspiratorul strânge 99,999% din particule de praf și alergeni, nepermițându-le să revină în atmosferă.

Cu noul Samsung Galaxy A90 5G gigantul tech își extinde ecosistemul 5G

Din momentul lansării lui Galaxy S10 5G de la începutul acestui an, Samsung a început să lucreze cu rețeaua sa globală de parteneri în așa fel încât să fie capabil să ofere conectivitate 5G unei mase cât mai largi de utilizatori.

Samsung își consolidează gama de smartphone-uri 5G prin lansarea noului Galaxy A90 5G, disponibil în Europa începând cu luna octombrie. Cu Galaxy A90 5G, utilizatorii pot descărca rapid conținut de înaltă calitate și partaja video-uri live; se pot bucura de display-ul Super AMOLED Infinity-U FHD de 6,7 inch, de bateria de 4.500 mAh, dar și de camera principală de 48 MP.

Samsung a confirmat, de asemenea, că Galaxy Fold va fi disponibil în culorile Cosmos Black și Space Silver începând cu 18 septembrie 2019, în următoarele țări: Franța, Germania, Singapore și Marea Britanie, urmând ca lansarea din SUA să aibă loc pe 27 septembrie 2019. Din 6 septembrie Galaxy Fold este disponibil deja la vânzare în Coreea de Sud. Galaxy Fold introduce o categorie complet nouă de tehnologie mobilă, care oferă o experiență de utilizare nemaiîntâlnită. De la design-ul spectaculos, ecranul pliabil ce are la bază o tehnologie unică, camera versatilă și performanța premium. Galaxy Fold 5G, disponibil doar pe anumite piețe, oferă consumatorilor cea mai nouă conectivitate la rețea, menită să le facă experiența cu telefonul pliabil una specială.

Anul acesta Samsung a lansat o serie de noi produse mobile excelente. Galaxy Note 10 și Note 10+ oferă performanțe de top, utilizatorii avand posibilitatea să lucreze în stilul propriu și să-și exprime creativitatea. Noua tabletă Galaxy Tab S6 este echipată cu S Pen și este prima tabletă din lume cu cameră duală, cu o cameră Ultra-Wide și display super AMOLED de 10,5 inch.

Produsele Samsung sunt expuse la City Cube Berlin, în perioada 6-11 septembrie

Gândit pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv puternic, Samsung Galaxy Book S combină mobilitatea și conectivitatea unui smartphone cu productivitatea puternică pe care o oferă un computer. Pe 6 septembrie Samsung a lansat și noul Galaxy Watch Active 2, un smartwatch care completează ecosistemul Galaxy.

Încă din 2017, Samsung își expune tehnologiile inovatoare la IFA Berlin în cadrul Samsung Town. Un spațiu personalizat care prezintă întreaga gamă de produse Samsung vizitatorilor. În acest an, Samsung a adoptat o nouă abordare prin proiectarea unui spațiu dedicat tuturor tipurilor de utilizatori, de la freelanceri care lucrează de acasă, până la influenceri. Samsung Town arată și modul în care viața utilizatorilor se simplifică considerabil cu ajutorul Samsung Bots.

Pentru a afla mai multe despre toate produsele Samsung anunțate la IFA 2019, cei ce doresc au ocazia să viziteze Samsung Electronics Booth la nivelul 2, din cadrul City Cube Berlin, în perioada 6-11 septembrie.