Imagini cu Galaxy S10+, quad-camera și rame mai subțiri

1411

Viitoarea serie Galaxy S10 este una dintre cele mai așteptate de la Samsung. Pentru că este o serie aniversară pentru Galaxy S dar și pentru noutățile pe care le aduce. În primul rând este pentru prima dată când Samsung va lansa trei telefoane într-o serie. Chiar patru dacă mai contabilizăm și pe Galaxy S10 cu 5G, care este și el diferit de celelalte trei. Samsung Galaxy S10, S10+ și S10 Lite este componența acestei serii aniversare.

Putem spune că știm multe lucruri despre toate aceste telefoane. Zvonurile și scurgerile de informații au făcut să aflăm despre senzorii de amprente, camerele foto, noile ecrane cu gaură și faptul că nu vor avea aproape de loc margini laterale. Acum mai mult decât atât au apărut și fotografii cu viitoarele staruri din galaxia Samsung.

Imagini cu Samsung Galaxy S10+ au fost publicate online, dezvăluind multe lucruri despre viitorul smartphone, potrivit SamMobile. Aceste imagini provin de la @OnLeaks și de la site-ul indian 91Mobiles. Zilele trecut a mai apărut un set de imagini, tot cu S10, dar au lăsat mult de dorit. Aceste sunt foarte aproape de realitate. Cu toate acestea, aceste imagini și modele de tip CAD (computer-aided design) nu dezvăluie întotdeauna imaginea completă. Proiectarea asistată de calculator (CAD), chiar dacă nu arată chiar tot, oferă adesea mai mult decât o idee asupra designului.

Vrem nu vrem, trebuie să observăm gaura din ecranul smartphone-ului din partea de sus. Se pare că este o opțiune mai bună comparativ cu notch-ul, cel puțin pentru fanii Samsung. Nu arată deloc rău și este un lucru ce deosebește ecranul lui S10+ de ecranele de la generațiile anterioare. Marginile laterale sunt aproape invizibile iar marginile de jos și de sus au fost reduse substanțial de Samsung.

Prin Proiectarea asistată de calculator sau CAD (din engleză de la Computer-aided Design) se înțeleg acele unelte, aplicații, programe de calculator care pot asista inginerii, arhitecții, în activitatea lor de proiectare. Invenția CAD este atribuită unui inginer francez, Pierre Bézier care lucra la Renault.

Conform fotografiilor mufa de 3,5 mm va rămâne pe Galaxy S10

Galaxy S10+ are un cadru lateral metalic prins între cele două panouri spate/față de sticlă. Un port USB tip C a fost pus de Samsung în partea de jos a telefonului. Tot acolo se găsește mufa de 3,5 mm pentru ieșirea audio și un difuzor. Slotul pentru cartelele SIM, un buton Bixby, unul de pornire și de volum se mai găsesc pe părțile laterale. Trebuie să menționăm că setările triple-camera pe spate au fost date de majoritatea zvonurilor apărute despre S10+. Unele informații sugerează că doar Galaxy S10 cu 5G va avea patru camere la spate.

Seria Galaxy S10 va fi prezentată la MWC 2019 Barcelona la sfârșitul lunii februarie. Totuși, mai multe specificații au apărut deja pe piață. Telefoanele vor avea procesorul Exynos 9820 / Snapdragon 8150, în funcție de țările unde vor fi lansate. 6GB de RAM și minimum 128GB de stocare internă se vor regăsi pe aceste modele.

Cu toate acestea, trebuie să fim atenți cu aceste fotografii neoficiale. Chiar dacă fotografiile sunt poate ceea ce ne dorim de la Galaxy S10, acestea sunt făcute de calculator în baza zvonurilor și informațiilor apărute până acum. Poate este bine să fim mai reticenți până la confirmarea finală de la Samsung. Nu trebuie să uităm că mai avem aproape trei luni până la prezentarea oficială. În acest timp mai pot apărea unele noi informații sau modificări la aceste telefoane.